Închide meniul
EXCLUSIV

Radu Drăguşin, surpriza lui Edi Iordănescu pentru primele meciuri din preliminariile pentru Euro 2024. Andorra – România e pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2023, 8:49

Radu Drăguşin, surpriza lui Edi Iordănescu pentru primele meciuri din preliminariile pentru Euro 2024. Andorra – România e pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45

Radu Drăguşin, în Top 100 al celor mai buni tineri jucători

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin e surpriza lui Edi Iordănescu pentru meciurile din preliminariile pentru Euro 2024, pe care România le va disputa la finalul acestei luni. Andorra – România e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45 şi LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, cu câteva săptămâni în urmă, Edi Iordănescu a fost la echipa de club a jucătorului, Genoa, şi l-a urmărit la antrenamente, dar şi într-un joc oficial.

Radu Drăguşin, surpriza lui Edi Iordănescu pentru primele meciuri din preliminariile pentru Euro 2024

Forma fundaşului de 21 de ani cotat la 3.5 milioane de euro l-a convins pe selecţioner. Drăguşin s-a lipit şi de gol în ultimele două meciuri, marcând în duelurile cu Modena şi Spal. În total, el a adunat 26 de partide pentru Genoa, în Serie B. Astfel, el va fi în lot pentru meciurile cu Andorra şi Belarus (28 martie, 21:45, Arena Naţională).

Pe Radu Drăguşin îl poţi vedea la lucru miercuri, în Cagliari – Genoa, meci care este exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 21:30. AntenaPLAY transmite LIVE cele mai importante dueluri ale etapei din Serie B.

Edi Iordănescu a trecut peste scandalul ivit în aprilie 2022, atunci când anturajul lui Radu Drăguşin a fost nemulţumit de minutele primite de la Edi Iordănescu, la campania de debut a fundaşului, în partidele amicale cu Grecia şi Israel.

Reclamă

El a prins doar câteva minute pe finalul duelului cu elenii (0-1), fiind introdus pe teren în minutul 88. Contra Israelului, el nu a prins niciun minut şi agentul său, Nicolae Manea, a avut nişte declaraţii acide.

”Mă așteptam să îl fi văzut mai mult în meciul al doilea. Nu ești fotbalist dacă ești fericit când nu joci. Normal că a fost nefericit că nu a jucat. Mor când aud că mai are timp… Când îl aud pe Stoichiță că zice că mai are timp”, spunea agentul, citat de prosport.ro.

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, incluși în echipa ideală a etapei din Serie B

Radu Drăguşin i-a convins şi pe italieni. El şi Olimpiu Moruţan au fost incluşi în echipa etapei. Drăgușin a fost integralist în victoria celor de la Genoa, cu Spal scor 3-0. Fundașul român de 21 de ani a deschis scorul în minutul 77, iar ulterior, coechiperii săi au mai marcat în minutele de prelungire, 90+3, respectiv, 90+7.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan a evoluat timp de 70 de minute pentru Pisa, în victoria cu Perugia, scor 2-1, din ultima etapă de Serie B. Internaționalul român a marcat golul egalizator în minutul 51, iar ulterior, șapte minute mai târziu, Marius Marin a înscris pentru 2-1.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și