Închide meniul

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, incluși în echipa ideală a etapei din Serie B! Meciurile românilor din Liga a 2-a din Italia se văd exclusiv în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 15:14

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, incluși în echipa ideală a etapei din Serie B! Meciurile românilor din Liga a 2-a din Italia se văd exclusiv în AntenaPLAY

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, în echipa etapei din Serie B, competiție care se vede pe AntenaPLAY

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, în timpul unor meciuri pentru Pisa, respectiv Genoa/ Colaj Profimedia

  • Radu Drăgușin și Olimpiu Moruțan, în echipa etapei din Serie B
  • Competiția se vede exclusiv în AntenaPLAY

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin au fost incluși în echipa ideală a etapei din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Cei doi români au fost titulari la echipele lor, Pisa, respectiv, Genoa, și au pus umărul la victoriile acestora din ultima rundă de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B se vor vedea pe AntenaPLAY! În Liga a 2-a din Italia joacă nu mai puțin de 11 jucători români, mare parte dintre ei fiind în atenția echipei naționale pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Startul preliminariilor va fi de asemenea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, în echipa ideală a etapei din Serie B, competiție care se vede în AntenaPLAY

Olimpiu Moruțan a evoluat timp de 70 de minute pentru Pisa, în victoria cu Perugia, scor 2-1, din ultima etapă de Serie B. Internaționalul român a marcat golul egalizator în minutul 51, iar ulterior, șapte minute mai târziu, Marius Marin a înscris pentru 2-1.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a avut din nou o evoluție solidă, motiv pentru care a fost inclus în echipa ideală a rundei din Serie B. Alături de el, din primul 11 ideal mai face parte un alt internațional român, Radu Drăgușin.

Reclamă

Drăgușin a fost integralist în victoria celor de la Genoa, cu Spal scor 3-0. Fundașul român de 21 de ani a deschis scorul în minutul 77, iar ulterior, coechiperii săi au mai marcat în minutele de prelungire, 90+3, respectiv, 90+7.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români implicați

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

Marius Marin, gol extraterestru în Pisa – Perugia! A marcat și Olimpiu Moruțan!

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au marcat în meciul Pisa – Perugia, din etapa a 26-a din Serie B. Golul lui Marin, care poartă și banderola de căpitan, a fost o adevărată bijuterie. Cei doi fotbaliști români sunt în mare formă înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024.

Pisa, rămasă în 10 oameni din minutul 31, s-a văzut condusă cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, după un gol din penalty al celor de la Perugia. În repriza secundă, au ieșit la rampă românii Olimpiu Moruțan și Marius Marin, care au răsturnat situația pe tabela de marcaj.

Moruțan a înscris în minutul 51, după ce a primit o pasă în careu, a reușit o piruetă cu care și-a depășit adversarul și a finalizat cu un șut la lung, cu stângul.

Golul meciului l-a reușit însă Marius Marin. Mijlocașul, desemnat căpitan la Pisa, a prins un voleu-bombă, de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclu. Portarul advers n-a avut nicio reacție.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz