Închide meniul

Rareș Ilie, după România U21 – Albania U21 5-0: „Mi-am dorit să dau gol pe Giulești”. Mesaj pentru naționala lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 23:38

Reclamă
Rareș Ilie, după România U21 – Albania U21 5-0: Mi-am dorit să dau gol pe Giulești”. Mesaj pentru naționala lui Edi Iordănescu

Rareș Ilie a oferit o reacție de excepție după România U21 - Albania U21 5-0

Rareș Ilie / Profimedia

Rareș Ilie a oferit o reacție de excepție după România U21 – Albania U21 5-0. Jucătorul lui Daniel Pancu a dezvăluit faptul că și-a dorit să revină pe stadionul din Giulești cu gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România U21 și selecționata similară din Albania a contat pentru etapa cu numărul 4 a preliminariilor pentru EURO 2025. Duelul din București a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Rareș Ilie, după România U21 – Albania U21 5-0! A vorbit și despre meciul primei reprezentative

După victoria impresionantă în fața celor din Albania, Rareș Ilie a dezvăluit faptul că s-a bucurat mult mai mult pentru că a marcat, având în vedere că meciul s-a jucat pe stadionul celor de la Rapid, pe care l-a numit „acasă”. De asemenea, acesta a transmis un mesaj și pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu, înaintea partidei cu Israel.

Prima reprezentativă se va duela cu Israel pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi urmează partida cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Mi-am dorit foarte mult să dau gol în Giuleşti. Înseamnă foarte mult. Giuleştiul e Giuleşti. E acasă pentru mine.

Reclamă

Suntem pe un drum ascendent. Toată România va urmări meciul naţionalei mari. Este un meci important şi vom fi cu sufletul la gură.

Le urăm succes şi sunt sigur că ne vom califica. Meciul ăsta ne poate duce la un campionat european după atata timp şi îl voi urmări ca orice alt român.

Rapid mi-a oferit o şansă mare în fotbal şi le doresc tot ce e mai bun. Acum merge pe un drum foarte bun şi sper să ia titlul”, a spus Rareș Ilie, la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România U21 – Albania U21 5-0

Echipa naţională de fotbal Under-21 a României a surclasat formaţia similară a Albaniei, cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, în Grupa E a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2025.

Tricolorii au câştigat meritat şi şi-au luat astfel revanşa după ce în tur au pierdut cu 2-3 în Albania, deşi au condus cu 2-0, notează agerpres.ro.

Echipa antrenată de Daniel Pancu s-a impus prin golurile marcate de Louis Munteanu (7 – penalty), Matei Ilie (15), Rareş Ilie (37), Constantin Grameni (55) şi Marian Danciu (85).

În momentul de față, Elveţia ocupă primul loc, cu 10 puncte (4 jocuri), urmată de România, 9 puncte (5 j), Albania, 9 p (5 j), Finlanda, 3 p (3 j), Muntenegru, 3 p (3 j), Armenia, 1 p (5 j). La turneul final din Slovacia se vor califica cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune trei formaţii de pe locurile secunde, în timp ce restul echipelor clasate pe locul al doilea în grupe vor juca baraje pentru cele trei locuri disponibile.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și