Închide meniul

Răspunsul lui Ianis Hagi atunci când a fost întrebat dacă generaţia actuală o poate lua pe urmele Generaţiei de Aur!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 18:50 / Actualizat: 14 noiembrie 2023, 21:24

Reclamă
Răspunsul lui Ianis Hagi atunci când a fost întrebat dacă generaţia actuală o poate lua pe urmele Generaţiei de Aur!

Răspunsul lui Ianis Hagi atunci când a fost întrebat dacă generaţia actuală o poate lua pe urmele generaţiei de aur!

Ianis Hagi / captura FRF TV

Ianis Hagi a fost întrebat dacă e de părere că generaţia din care el face parte o poate lua pe urmele Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiului lui Gică Hagi i s-a amintit că tatăl lui avea 25 de ani atunci când a mers cu România la Mondialul din Italia, vârsta pe care o are Ianis Hagi acum.

Răspunsul lui Ianis Hagi atunci când a fost întrebat dacă generaţia actuală o poate lua pe urmele Generaţiei de Aur!

(n.r.: Ai 25 de ani, vârsta pe care o avea tatăl tău când a participat cu România la Mondialul din Italia, primul capitol al unei generaţii care a bucurat milioane de români. Putem spera la un astfel de început?) Sperăm, să vedem. Şi noi ne dorim, generaţia actuală, să ne creăm drumul nostru, ştim performanţele pe care le-a făcut generaţia de aur. Ne-au arătat calea cea dreaptă, de a te lupta cu orice adversar de la egal la egal şi, de ce nu, să îi şi învingi. Cum am spus-o în trecut, am reuşit să o facem la tineret, acum vrem să o facem şi la echipa mare. Sunt sigur că acest grup poate să o facă şi să ajungă la performanţe foarte mari. Doar că trebuie să o demonstrăm şi pe teren.

(n.r.: Câtă nevoie are această generaţie de o calificare la un turneu final?) Nu doar noi, ci şi ţara, suporterii, toţi. Ne dorim foarte mult. Va fi un lucru pozitiv atât pentru noi, cât şi pentru generaţia cea tânără. Avem nevoie de victorie, pentru asta luptăm, pentru asta ne aflăm aici şi luptăm doar pentru scopul ăsta”, a declarat Ianis Hagi pentru FRF TV.

Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie”! Primele declaraţii despre trofeu şi despre lupta pentru EURO

Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie”. Fiul lui Gică Hagi a acordat un interviu pentru FRF TV, în care a vorbit despre această distincţie, dar şi despre lupta pentru EURO 2024.

Reclamă

Ianis Hagi a precizat că a vorbit mereu la superlativ despre colegii lui, el crede în calificare, dar încearcă să se menţină cu picioarele pe pământ pentru ca obiectivul să fie îndeplinit.

Încă o bornă atinsă după accidentarea pe care am suferit-o acum aproape 2 ani.

Sunt fericit. Clar, când câştigi trofeul de ‘tricolorul lunii’ ai făcut fanii fericiţi, pentru că ei votează.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu am spus că joc pentru fani, că încerc să îi fac fericiţi. Clar mă mulţumeşte că am câştigat acest trofeu.

Orice trofeu mă motivează, clar. Cele mai importante trofee sunt cele colective, care mă motivează zilnic, dar ştiu că şi prestaţiile mele individuale mereu vor ajuta echipa. La acest trofeu contează cel mai mult ce faci la echipa naţională şi în aceste luni, septembrie, octombrie, noiembrie jocurile de la echipa naţională au un cuvânt foarte important de spus.

„Suntem obişnuiţi să jucăm sub presiune”

Nu doar din iunie, mereu am spus că acest grup are un potenţial enorm, mereu am vorbit la superlativ de colegii mei, au fost fapte pe care le-am dovedit când am fost puşi în faţa unui examen important.

Clar, curajul este de două ori mai mare pentru că suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, dar rămânem cu picioarele pe pamânt. Ştim că sunt două meciuri cu presiune mare, dar suntem obişnuiţi să jucăm acest tip de partide şi clar, la sfârşitul campaniei, sperăm să fim fericiţi”, a declarat Ianis Hagi pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și