Închide meniul

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

Publicat: 3 iulie 2024, 16:00

Reclamă
Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

Ilie Năstase, pe aeroportul Otopeni / AntenaSport

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024 a venit pe aeroportul Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase s-a întors în ţară, dar a precizat că nu a fost plecat la meciul naţionalei cu Olanda. Totodată, deşi se ştie că Ilie Năstase e un iubitor al fotbalului, fostul tenismen a dezvăluit că nu a văzut meciul României cu Olanda.

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

Eu n-am fost la fotbal. Nu ştiu, nu m-am uitat la meci”, a spus Ilie Năstase pe aeroportul Otopeni.

Ilie Năstase a jucat în copilărie, în afară de tenis, şi fotbal. El a dezvăluit că a trebuit să aleagă, la un moment dat, între tenis şi fotbal şi a ales tenisul pentru că a primit o ciocolată.

Jucam fotbal, mă loveam, aveam vânătăi pe la picioare și mama îmi spune: ‘De ce nu te duci la tenis? Acolo nu te lovești’… A venit domnul Catană, antrenorul meu de atunci, și mi-a spus că-mi aduce o ciocolată mică dacă stau la fotbal. Lângă mine era și antrenorul de tenis, domnul Chivaru, care mi-a adus o ciocolată mare și am preferat tenisul”, a declarat Ilie Năstase într-un podcast.

Reclamă
Reclamă 4

Eram talentat și pentru fotbal, dar eram cam firav, nu aveam forță, eram slab. Aveam în jur de 70 de kilograme, nu era ca acum, cu pregătire fizică… cu antrenori, nutriționist… Mâncam ce găseam pe acasă”, a mai dezvăluit Ilie Năstase pentru sursa citată.

Fostul tenismen, care avea să devină numărul 1 mondial şi să cucerească două turnee de Grand Slam, a recunoscut că o ciocolată i-a schimbat, practic, viaţa.

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

Gigi Becali a analizat meciul tricolorilor cu batavii, după România – Olanda 0-3. Patronul FCSB-ului a susţinut că Edi Iordănescu ar fi trebuit să facă anumite schimbări.

Reclamă

Totuşi, patronul FCSB-ului l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru că România s-a calificat în optimile de finală la EURO 2024.

Toate au fost în favoarea noastră. Semnele erau să trecem. Am dat un gol şi de pe ultimul loc am trecut pe primul loc. Eu nu visam că putem să batem Olanda, putem să câştigăm cu ei doar dacă vrea Dumnezeu. 

Dacă ne lasă Dumnezeu la plutire, ne spulberă. Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ. Te baţi Dacia cu Rolls Royce. Ăia au jucători de 200 de milioane, noi costăm 50 de milioane toţi. 

Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri. Înţelegi? Ăsta era gândul meu.

Altfel, nu ai cum să te baţi cu ăştia. Am avut suflet, n-am mai avut suflu. Se termină benzina la un moment dat. Şi cu ucrainenii, cu belgienii… Au alergat, au dat totul. Dar se termină benzina. A stors Edi tot ce s-a putut din ei.

Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut”

Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

Te spulberau oricum. Şi aşa, 3-0 e mic rezultatul. Putea fi 7-8. Am scăpat uşor. N-ai cum să te baţi cu ei. A zis frumos Edi, nu poţi să te baţi cu istoria. 

Noi din 12 meciuri am câştigat doar un meci. Schimbă Edi istoria? Nu ai cum să schimbi. Hai să fim corecţi. Dacă am pierdut un meci cu nişte supra oameni, trebuie să fim supăraţi? 

A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am reuşit, a fost o jucărie frumoasă. Şi gata!”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și