Închide meniul

Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2024, 0:13

Reclamă
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!

Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României

Dorinel Munteanu, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Dorinel Munteanu a fost la pământ, după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României, cu Corvinul Hunedoara. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat extrem de dezamăgit, mărturisind că echipa sa nu a ştiut să gestioneze momentele în care a condus pe tabela de marcaj, cu 1-0 şi 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a ratat şansa de a câştiga pentru prima dată în istorie Cupa României, fiind învinsă cu 2-3, la loviturile de departajare, scorul după cele 120 de minute de joc fiind de 2-2.

Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României

Dorinel Munteanu a tras concluziile şi a declarat că cei de la Corvinul au câştigat pe merit finala Cupei României. Tehnicianul gălăţenilor a subliniat că echipa sa se va concentra acum pe barajul pentru Conference League, pe care îl va disputa cu U Cluj.

„Vreau să felicit echipa Corvinul pentru că a câştigat Cupa României, a câştigat meritat. Noi nu am ştiut să menţinem rezultatul. Am avut două momente foarte bune în joc, nu am ştiut să gestionăm. Este un moment trist pentru mine, pentru oraş, dar această înfrângere ar trebui să ne întărească, acum ne gândim la următorul baraj, cu U Cluj, să vedem ce putem face.

S-au luat goluri pe greşeli individuale. Şi primul gol şi al doilea, au venit întâmplător. Nu am ştiut să punem presiune. Am pierdut pe mâna noastră, noi am pierdut această finală. Nu vreau să fac un calcul, cât de mult au contat absenţele. Noi am condus de două ori, nu trebuia să mai primim gol.

Reclamă
Reclamă 4

Stau cam prost cu emoţiile, mi-am dorit foarte mult să câştig, pentru echipă. Am avut un sezon de excepţie, dar n-a fost să fie. Nu m-a surprins cu nimic, Corvinul are echipă bună. Jocul a fost echilibrat.

Este normal să fie tristeţe, dar ne bate la uşă barajul cu U Cluj, mai avem o şansă să mergem în Europa prin cele două meciuri. Vom face tot efortul ca jucătorii să-şi revină.

Tot Galaţiul suferă, dar acesta e fotbal. Trebuie să redresăm corabia cât mai repede, să privim înainte, să ne concentrăm la următorul joc”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României

Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României s-a văzut imediat pe transmisiunea tv. Tensiunea a fost la cote înalte pentru antrenorul gălăţenilor, care a mers la vestiare, în timpul executării penalty-urilor.

În timpul executării loviturilor de departajare, Dorinel Munteanu nu a mai suportat şi a mers la vestiare. Gestul fostului internaţional a fost surprins imediat de camerele tv.

Doar câteva minute a stat Dorinel Munteanu la vestiare şi a revenit pe banca echipei sale. Formaţia sa a fost însă învinsă însă, scor 3-2 la loviturile de departajare.

Oţelul a ratat trei lovituri consecutive de departajare, în finala cu Corvinul. Gaitan, Lameira şi Ghiocel au ratat, în timp ce Herghelegiu a transformat penalty-ul decisiv pentru Corvinul, declanşând nebunia pe stadionul din Sibiu.

Este a doua finală pierdută de Oţelul, după cea din 2004. La momentul respesctiv, gălăţenii au fost învinşi de Dinamo, în ultimul act al Cupei României, scor 0-2. Gălăţenii au ratat şi şansa de a se califica în preliminariile Europa League, urmând să dispute barajul pentru Conference League cu U Cluj.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:04

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și