Închide meniul

Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 21:21

Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede. Biletele la EURO 2024, motivul disputei

Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei

Răzvan Burleanu şi Gică Popescu / Colaj Antena Sport şi Hepta

Răzvan Burleanu a avut o replică acidă pentru Gică Popescu. Relaţia dintre fostul component al Generaţiei de Aur şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal nu a fost niciodată una bună, iar vineri a avut loc un nou episod care arată acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al Barcelonei s-a plâns în urmă cu câteva săptămâni de faptul că nu a primit bilete la meciurile de la EURO 2024, acolo unde România s-a calificat.

Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „S-a plâns că nu are bilet la EURO”

Răzvan Burleanu nu a ratat ocazia de a-l înţepa pe Gică Popescu şi susţine că atât fostul component al Generaţiei de Aur, cât şi alţi foşti mari jucători, au avut posibilitatea de a achiziţiona bilete la meciurile României de la EURO 2024:

„FRF nu s-a ocupat de comercializarea biletelor. E o procedură ca organizatorul să comercializeze biletele. Iar organizatorul este UEFA. Totodată, FRF, ca oricare altă federaţie naţională, a avut acces la nişte coduri care, practic, au mers către: familiile jucătorilor – fiindcă la finalul zilei, jucătorii au obţinut această calificare – membri afiliaţi ai FRF şi, totodată, foşti internaţionali.

(n.r. câte bilete sunt la foştii internaţionali? Ca număr?) Nu ştiu să vă spun numărul, în momentul de faţă. Dar pot să vă asigur că cei care şi-au dorit să achiziţioneze bilete au avut această posibilitatea. Sau cei care vin des de echipa naţională la meciurile de acasă, la fel, au avut această posibilitatea. Fără nicio excepţie.

Reclamă

Au fost întrebaţi. Chiar o persoană care, pus şi simplu s-a plâns că n-are bilet pentru EURO, a primit un cod pentru a-şi achiziona bilete pentru EURO din partea FRF”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

„A avut două oportunităţi”

Întrebat dacă este vorba despre Gică Popescu, preşedintele FRF nu a ezitat să îl „înţepe” pe fostul component al Generaţiei de Aur:

„(n.r. Domnul Gică Popescu?) Aaa, v-aţi prins repede. Da. Domnul Gică Popescu a avut două oportunităţi pentru a-şi achiziţiona bilete pentru EURO. Menţionez acest lucru pentru că s-a plâns că nu are bilete.

Reclamă 4 / 0/3

Pe deoparte a fost contactat de către unul dintre colegii mei şi i s-a oferit un asemenea cod. Dacă a achiziţionat biletele sau nu, nu am de unde să ştiu. Nu avem acces la aceste informaţii.

A doua opţiune pe care a avut-o – pentru că din ce ştiu este preşedinte al unui club de fotbal – clubul de fotbal pe care îl conduce a primit un asemenea cod separat. Cred că am clarificat acest subiect, cât şi politica noastră, a FRF”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”

Răzvan Burleanu a avut o poziţie clară în cazul Daniel Niculae, care a participat la şedinţa Comitetului Executiv FRF. Preşedintele celor de la Rapid este anchetat într-un dosar în care au fost arestaţi mai mulţi fani ai giuleştenilor, printre care şi Liviu Ungurean, liderul galeriei.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că Daniel Niculae, de la FC Rapid, a participat la şedinta de Comitet Executiv la federaţie şi a dat detalii cu privire la cazul său. Forul aşteaptă mai multe informaţii iar în acest moment Niculae se bucură de prezumţia de nevinovăţie, a precizat şeful FRF.

“Nu ştiu ce a cerut jandarmeria. Ceea ce pot să vă spun despre cazul Rapid este că Daniel Niculae a participat azi la şedinţa Comitetului Executiv, chiar am vorbit despre acest subiect, a fost printre primele subiecte cu care am deschis întâlnirea. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Şi noi în momentul de faţă, ca federaţie şi Comitet Executiv aşteptăm mai multe informaţii din partea instituţiilor abilitate. În momentul de faţă Daniel Niculae se bucură, la fel ca orice altă persoană, de prezumţia de nevinovăţie”, a spus Burleanu, potrivit news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și