Închide meniul

Răzvan Burleanu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „E o dezamăgire profundă!”. Ce i-a transmis selecţionerului României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2022, 17:55

Răzvan Burleanu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „E o dezamăgire profundă!. Ce i-a transmis selecţionerului României

Răzvan Burleanu a stabilit când se îi va decide viitorul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu / Hepta

Răzvan Burleanu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu. Naţionala României a avut rezultate dezamăgitoare în acestă lună, în UEFA Nations League. Tricolorii au înregistrat o singură victorie, cu Finlanda (1-0), şi au cedat de două ori cu Muntenegru (0-2, 0-3) şi în deplasarea cu Bosnia (0-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele FRF l-a reconfirmat în funcţie pe selecţioner, dar i-a transmis că rezultatele din luna septembrie sunt hotărâtoare. Tricolorii au nevoie de o victorie în Finlanda pentru a nu retrograda în Liga C.

Răzvan Burleanu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu

Selecţionerul a fost băgat în şedinţă de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Conform surselor Antena Sport, Iordănescu le-a transmis oficialilor de la FRF că dacă vor decide să renunțe la colaborare, nu va avea pretenții la clauza de reziliere din contract, astfel că ar fi plecat fără să primească niciun ban.

După cum ştiţi, a avut loc deja o întâlnire, chiar la două zile după meciul cu Muntenegru, între mine, directorul tehnic şi Edi Iordănescu. L-am asigurat de toată susţinerea noastră în acest proces de reconstrucţie la nivelul primei reprezentative.

Ceea ce am agreat a fost ca la finalul lunii septembrie să avem din nou o întâlnire de Comisie tehnică unde va avea loc un nou raport de activitate. Acolo se va lua o decizie în ceea ce priveşte continuarea contractului sau nu. Eduard Iordănescu se bucură de toată încrederea noastră.

Reclamă

Ceea ce avem nevoie ca şi Federaţie este să fim siguri că avem un selecţioner care crede că această echipă naţională poate fi reclădită, care poate să contribuie la rezultate mai bune, dar care să angreneze şi în tot acest proces de dezvoltare. Cu această ocazie am identificat şi câteva cauze care au condus la această situaţie.

Poate e mai bine că s-a întâmplat acum, în Liga Naţiunilor, astfel încât să conştientizăm cu toţii realitatea prin care trecem şi totodată să identificăm toate zonele de intervenţie pe care ar trebui să le acoperim„, a declarat Răzvan Burleanu.

În ceea ce priveşte rezultatele înregistrate de naţională, şeful fotbalului românesc a recunoscut că trăieşte o dezamăgire.

Reclamă 4 / 0/3

E o dezamăgire pe care am trăit-o cu toţii şi când spun această dezamăgire ne referim nu doar la rezultatele din teren, ci practic la faptul că ne-am asumat nişte obiective mult mai mari. A fost o stare de spirit caracterizată de o dezamăgire profundă„, a precizat preşedintele FRF.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și