Închide meniul

Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României! Răspunsul a venit pe loc

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 22:26

Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României! Răspunsul a venit pe loc

Răzvan Lucescu a fost selecționerul României în perioada 2009 - 2011

Răzvan Lucescu a fost selecționerul României în perioada 2009 - 2011 / Hepta

Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României. Actualul antrenor al lui PAOK Salonic a răspuns fără să stea pe gânduri. Lucescu Jr. consideră că subiectul respectiv este „expirat”. Tehnicianul de 54 de ani a explicat că nu mai este interesat în meseria de selecționer și vrea să se concentreze doar pe cariera de antrenor de echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a revenit în iulie 2021 la cârma lui PAOK, după o primă experiență între 2017 și 2019. El a îndeplinit funcția de selecționer al României în perioada aprilie 2009 – iunie 2011.

Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României!

Răzvan Lucescu a revenit în țară pentru meciul amical dintre Farul Constanța și PAOK. La aeroport, antrenorul român a fost întrebat de jurnaliști atât despre debutul naționalei lui Edi Iordănescu în preliminariile EURO 2024, cât și despre posibilitatea ca într-o bună zi să revină la cârma primei reprezentative.

Lucescu Jr. a îndepărtat repede orice dubiu legat de un nou mandat pe banca naționalei României.

„Am mai discutat acest subiect. Nu știu ce înseamnă viitorul, peste 10-15 ani poate că nu voi mai fi în fotbal. Deocamdată sunt plecat, mă simt bine. Nu intră în calculele mele o eventuală preluare a unei echipe naționale.

Reclamă

Am avut această experiență, știu ce înseamnă. Consider că sunt un antrenor pentru o echipă de club, îmi place să fiu zi de zi acolo, îmi place să pot transmite idei. La echipa națională lucrurile sunt total diferite”, a spus Răzvan Lucescu, la revenirea în țară.

Răzvan Lucescu a condus naționala României în 21 de meciuri. Cu el pe bancă, „tricolorii” au înregistrat 8 victorii, 5 remize și 8 eșecuri.

La ora actuală, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu este pe locul 4 în prima ligă din Grecia, cu 9 etape rămase până la finalul play-off-ului. Echipa românului este la 5 puncte în spatele liderului Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3

Avertismentul lui Răzvan Lucescu, înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus

Avertismentul lui Răzvan Lucescu dat chiar înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus. România debutează în preliminariile pentru EURO 2024, iar obiectivul este unul singur: calificare. Andorra – România este pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu spune că astfel de meciuri trebuie să fie tratate cu maximă atenţie. Mai mult, fostul selecţioner spune că, din cauza acestor meciuri, se pot pierde calificări.

Să se califice. Nu să te temi, dar fiecare meci prezintă dificultăţi. Fotbalul a devenit foarte complicat, echipele mici sunt pregătite foarte bine defensiv, trebuie să fii foarte atent. La echipa naţională nu este timpul necesar pentru a da o organizare de joc, pentru a crea nişte relaţii de joc. Lucrurile se pot complica. Nu trebuie să ne fie frică, dar trebuie meciurile să fie tratate cu maximă atenţie. Acesta meciuri te pot face să pierzi o calificare sau să te califici.

Nu îi rămâne decât să aibă noroc, să aibă rezultate şi să schimbe lucrurile în felul acesta„,a spus Răzvan Lucescu la sosirea în România.

Antrenorul celor de la PAOK a vorbit şi despre neconvocarea lui Ianis Hagi şi despre polemica dintre Gică Hagi şi Edi Iordănescu. Lucescu Jr. a oferit un răspuns elegant.

„Am auzit astăzi că este o polemică între Gică şi Edi. Nu cunosc situaţia lui Ianis, nu cunosc gândurile echipei naţionalei şi nu mă pot pronunţa. Ce pot să spun e că Ianis este este un jucător talentat şi are viitorul în faţa lui.

Are viitorul în faţă şi că va creşte cu răbdare şi ambiţie. Dincolo, este un antrenor care şi-a programat o pregătire pentru meciuri şi are o responsabilitate”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și