Închide meniul

Răzvan Lucescu, despre amicalul dintre PAOK și Farul: „Fiind vorba de Gică Hagi, am acceptat imediat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 19:18

Răzvan Lucescu, despre amicalul dintre PAOK și Farul: Fiind vorba de Gică Hagi, am acceptat imediat!”

Răzvan Lucescu, despre amicalul dintre PAOK și Farul

Răzvan Lucescu / Antena Sport

Răzvan Lucescu a vorbit despre amicalul dintre PAOK și Farul! În plus, antrenorul celor la PAOK a analizat lupta la titlu, în actualul sezon de Liga 1, unde Farul este printre favorite, având în vedere că, în prezent, ocupă primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pauza impusă de jocurile echipei naționale, PAOK și Farul Constanța vor disputa o partidă amicală.

Răzvan Lucescu, despre amicalul dintre PAOK și Farul

Răzvan Lucescu susține că nu este adeptul partidelor amicale, în perioada în care evoluează echipele naționale. Însă, potrivit spuselor acestuia, amicalul cu Farul l-a acceptat datorită lui Gică Hagi.

„Farul ne-a propus, cred că Gică a propus asta printr-un prieten comun. Eu nu sunt adeptul jocurilor amicale în contextul în care avem mulţi jucători la loturi, dar fiind vorba de Gică Hagi, despre Farul, am acceptat imediat. Cred că va fi un moment benefic pentru ambele echipe.

Nu este o surpriză că e pe primul loc. Îl are pe Gică, care este un antrenor deosebit, cu o mentalitate de învingător. Bătălia va fi foarte grea, cineva va câştiga campionatului. Diferenţa va fi făcută la detalii.

Reclamă

Mă bucur că este Rapid (n.r. în play-off) şi că este un club de tradiţie. Fotbalul românesc are nevoie de această emulaţie. Lumea are nevoie de branduri.

Campionatul Greciei este la nivel superior. Grecia a atras jucători cu nume, sunt patroni cu potenţă financiară uriaşă, lucrurile sunt la un nivel total diferit faţă de România”, a declarat Răzvan Lucescu.

Gică Hagi este „cucerit” de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni

Gică Hagi este „cucerit” de Adrian Mazilu şi Constantin Grameni. Cei doi tineri jucători au marcat în meciul Farul – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

O victorie muncită, două echipe foarte bune care au jucat fotbal. Niciuna nu avea nimic de pierdut. Noi am câştigat pe merit, suntem fericiţi, chiar dacă Sepsi a jucat foarte bine. Sunt fericit pentru băieţi, pentru copii, contează punctele. E un start bun.

Nu pot să fiu supărat. Când vezi că te domină adversarul trebuie să faci tot ce depinde de tine. Nu am cum să fiu supărat pe niciunul. Să câştigi de două ori acasă cu Sepsi, nu e uşor!

Presiunea e pe noi. Am fost şi în campionatul regulat cei mai buni. Am venit de pe primul loc şi în fiecare meci este important să încercăm să fim cei mai buni.

Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Pare lent, dar nu e lent pentru că e foarte iute. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun. A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur.

Acum, Mazilu e un un atacant. Ştiam cu toţii din club că vede golul atât de uşor. Îl are în sânge şi e un atacant căruie îi place unu contra unu, să dribleze, să atace poarta. E vertical pe poartă, vede golul. Nu e un decar, dar e un atacant foarte bun„, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și