Închide meniul

Răzvan Lucescu, precaut înainte de „dubla” echipei naționale: „Trebuie să demonstrăm că suntem pregătiți”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 18:18

Reclamă
Răzvan Lucescu, precaut înainte de dubla” echipei naționale: Trebuie să demonstrăm că suntem pregătiți”

Răzvan Lucescu, precaut înainte de „dubla” echipei naționale

Răzvan Lucescu a fost selecționerul României în perioada aprilie 2009 - iunie 2011 / Profimedia

Răzvan Lucescu este precaut înainte de „dubla” echipei naționale, din luna octombrie. Tehnicianul celor de la PAOK, echipă care a învins-o pe Eintracht Frankfurt în grupele UEFA Conference League, cu scorul de 2-1, a vorbit despre meciurile „tricolorilor” din luna octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata lui Edi Iordănescu începe o nouă acțiune în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024 pe data de 12 octombrie. Atunci, „tricolorii” vor juca la Budapesta împotriva selecționatei din Belarus. Partida va începe de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Cel de-al doilea meci al României este programat pe 15 octombrie, pe teren propriu, împotriva echipei naționale din Andorra. Duelul de pe Arena Națională este programat tot de la ora 21:45.

Răzvan Lucescu, precaut înainte de „dubla” echipei naționale. Ce a spus despre meciurile cu Belarus și Andorra

După partida din UEFA Conference League, Răzvan Lucescu a revenit în țară, pentru pauza provocată de meciurile echipelor naționale. Antrenorul celor de la PAOK a vorbit despre „dubla” „tricolorilor” din această lună și a menționat faptul că elevii lui Edi Iordănescu trebuie să ia în serios partidele cu Belarus și Andorra, chiar dacă adversarii par accesibili, cel puțin pe hârtie,

„Pe hârtie este o „dublă” simplă, dar în fotbal nimic nu este simplu. Dacă nu iei lucrurile în serios plătești imediat. Dar totuși, Belarus nu poate emite pretenții din punct de vedere valoric, fotbalul de acolo trece printr-o perioadă slabă.

Andorra este mult prea mică pentru a ne pune probleme, dar joacă foarte defensiv. Pe hârtie se așteaptă 6 puncte, dar pe teren trebuie să demonstrăm că suntem pregătiți pentru acest lucru”, a spus Răzvan Lucescu.

Reclamă

Înaintea partidelor din luna octombrie, „tricolorii” conduși de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea, cu 12 puncte, în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Pe primul loc este Elveția, cu 14 puncte, iar imediat sub „tricolori” se află selecționata din Israel, cu 11 puncte. Locurile 4 și 5 sunt ocupare de Belarus și Kosovo, ambele cu câte 4 puncte, în timp ce ultima poziție din grupă este ocupată de echipa națională din Andorra, care a obținut doar 2 puncte din cele 6 meciuri disputate, până în momentul de față.

George Puşcaş, OUT pentru dubla cu Belarus şi Andorra

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a renunţat la convocarea lui George Puşcaş, care era oricum suspendat pentru duelul de la Budapesta, cu Belarus, pentru cumul de cartonaşe galbene.

În locul lui George Puşcaş, cele mai mari şanse le au de a ajunge la lot Louis Munteanu şi Daniel Bîrligia. Cel mai probabil, Edi va apela la ambii jucători pentru duelurile din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Singurii care au locul asigurat în atacul României sunt Denis Alibec şi Denis Drăguş, aşa cum as.ro te-a anunţat cu câteva zile în urmă. Atacantul lui Gaziantep trece printr-o formă excelentă în Turcia, unde a marcat deja două goluri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și