Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra! Cine urmează să fie convocat de selecţioner

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 23:15

Reclamă
Jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza pentru „dubla cu Belarus şi Andorra! Cine urmează să fie convocat de selecţioner

Denis Drăguş, jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza pentru "dubla" cu Belarus şi Andorra

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Denis Drăguş este jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza, pentru „dubla” României cu Belarus şi Andorra. Atacantul de la Gaziantep va fi convocat de selecţioner pentru meciurile naţionalei, de la jumătatea acestei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belarus, pe 12 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Trei zile mai târziu, „tricolorii” vor prima vizita Andorrei, pe Arena Naţională. România este pe locul secund în grupa de calificare, cu 12 puncte, obţinute după şase meciuri bifate. Pe locul trei se clasează Israel, la un punct distanţă de „tricolori”.

Denis Drăguş, jucătorul pe care Edi Iordănescu va miza pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra

Din informaţiile Antena Sport, Denis Drăguş urmează să fie convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională. Prestaţiile atacantului de după transferul la Gaziantep l-au convins pe selecţioner, iar acesta urmează să facă parte din lotul naţionalei, pentru partidele cu Andorra şi Belarus.

Denis Drăguş a fost împrumutat, la începutul acestui sezon, de Standard Liege la Gaziantep. Atacantul de 24 de ani a renăscut sub comanda lui Marius Şumudică, şi a reuşit să marcheze două goluri, în cele trei meciuri bifate la formaţia turcă.

Denis Drăguş a fost pe lista preliminară a selecţionerului şi pentru acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie. Atunci, Edi Iordănescu i-a convocat pe Alibec, Puşcaş şi Bîrligea, pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo.

Reclamă

Denis Drăguş va reveni astfel la echipa naţională după aproape un an. Atacantul a fost convocat pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova, din luna noeimbrie a anului trecut. La vremea respectivă, Drăguş a marcat câte un gol în ambele partide.

Denis Drăguș, un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep

Denis Drăguș a marcat un nou gol pentru echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep. Atacantul transferat de către antrenorul român s-a impus fără probleme la noua sa echipă, şi a reuşit să-şi treacă din nou numele pe tabela de marcaj, după ce a marcat şi în etapa trecută.

Jucătorul de 24 de ani a deschis scorul în meciul cu Samsunspor. „Pariul” lui Marius Șumudică a răsplătit astfel, din nou, încrederea pe care o are din partea tehnicianului.

Reclamă 4 / 0/3

Încă din prima parte a partidei, mai exact din minutul 3, Denis Drăguș a marcat în meciul cu Samsunspor, după o pasă excelentă primită de la Eskihellac. Atacantul a preluat mingea și a marcat fără probleme în poarta apărată de Okan Kocuk.

După acest gol, Drăguș a ajuns la a doua reușită în tricoul lui Gaziantep. Tânărul jucător a fost adus la echipă de către Marius Șumudică, care a dorit să întărească echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc din campionatul din Turica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și