Închide meniul

Răzvan Marin, după calificarea României la EURO 2024: „Aştept asta de când m-am apucat de fotbal”

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 15:50

Reclamă
Răzvan Marin, după calificarea României la EURO 2024: „Aştept asta de când m-am apucat de fotbal

Răzvan Marin, după calificarea României la EURO 2024

Răzvan Marin şi Ianis Hagi sărbătoresc marcarea golului de 2-1, în meciul României cu Israel - Facebook Răzvan Marin

Răzvan Marin a scris pe Facebook un mesaj special după calificarea României la EURO 2024. Marin le-a mulţumit, duminică, suporterilor pentru suusţinere, după ce echipa naţională a obţinut calificarea la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin a menţionat că această calificare este un moment pe care îl aştepta de când a devenit fotbalist.

Răzvan Marin, după calificarea României la EURO 2024: Aştept asta de când m-am apucat de fotbal

„Nici nu ştiu de unde să încep, pentru că e un moment pe care îl aşteptam de când m-am apucat de fotbal. După atâtea ore de antrenament, efort şi sacrificii, suntem în sfârşit acolo unde ne dorim, ROMÂNIA merge la EURO 2024! Noi mergem la EURO 2024.

Vreau să mulţumesc fiecărui suporter în parte! Suntem cu toţii parte din aceeaşi echipă, şi asta a făcut întregul drum şi mai special. Aşa că, să ne bucurăm de moment, să ne pregătim pentru următoarea provocare! Ne vedem marţi, la Bucureşti, să sărbătorim şi să continuăm să facem istorie împreună! HAI ROMÂNIA!”, a scris Răzvan Marin.

Reclamă

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României la EURO 2024

Răzvan Burleanu a dezvăluit că a plâns după Israel – România 1-2, meciul care ne-a adus calificarea la EURO 2024. România poate chiar câştiga Grupa I din preliminarii, dacă nu pierde meciul cu Elveţia, ce va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Cred că trebuie să începem cu povestea din timpul meciului şi de după meci. Ca să fiu într-un moment de sinceritate, v-am spus de la început că sunt foarte încrezător. După meci, am plâns, am plâns de bucurie. Meciul a fost trăit la cea mai înaltă intensitate.

Este a doua oară în viaţa mea când plâng de bucurie, prima oară am plâns de bucurie când s-a născut fata mea. Această calificare nu este una întâmplătoare, vine după mai multe rezultate. Aceste rezultate pregăteau acest rezultat. Un asemenea succes vine în momentul în care aveam nevoie. Această generaţie a făcut românii fericiţi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este doar o victorie a acestei generaţii de eroi, cum am numit-o, şi care de-abia de-acum ne va arăta ce poate. Vrem să avem un impact social”, a spus Burleanu, la revenirea în România.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și