Închide meniul

Răzvan Raț, reacție dură după România-Kosovo 2-0: „Sunt jucători care nu sunt conectați la ceea ce se întâmplă pe teren”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 20:59

Răzvan Raț, reacție dură după România-Kosovo 2-0: Sunt jucători care nu sunt conectați la ceea ce se întâmplă pe teren”

Răzvan Raț, reacție dură după România-Kosovo 2-0

Răzvan Raț, în timpul unui interviu / Antena Sport

Răzvan Raț, reacție dură după România-Kosovo 2-0. Fostul internațional a criticat o serie de „tricolori”, chiar dacă selecționata lui Edi Iordănescu a câștigat partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională a României s-a impus în fața selecționatei din Kosovo cu scorul de 2-0, grație reușitelor lui Stanciu și Mihăilă. Partida a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Răzvan Raț, reacție dură după România-Kosovo 2-0. Care sunt fotbaliștii criticați de fostul internațional

Răzvan Raț s-a arătat dezamăgit de prestația unor fotbaliști din lotul pregătit de Edi Iordănescu, pentru acțiunea naționalei din luna septembrie, care tocmai s-a încheiat. Fostul internațional nu a fost mulțumit de jocul lui Florinel Coman, Nicușor Bancu, George Pușcaș și Ianis Hagi.

Totuși, câștigătorul Cupei Uefa cu Șahtior Donetsk, în anul 2009, este de părere că schimbările gândite de Edi Iordănescu au fost bune și că au contribuit decisiv la victoria echipei naționale.

„Schimbările au fost inspirate. Mai departe, nu vreau să dau nume. Sunt jucători care poate nu sunt conectați la ceea ce se întâmplă pe teren. Mie nu mi-a plăcut Coman.

Reclamă

Nici Bancu. Este lăudat de mulți. Dar eu mă refer la faza lui de gol. Într-un meci la națională nu ai foarte multe ocazii de a marca. El își face o preluare extrem de bună și trage foarte prost.

Menirea unui jucător de bandă este să aibă serviciu. De exemplu, cum este faza golului lui Mihăilă, în care Rațiu ridică capul și îl vede liber.

Pușcaș a fost destul de absent. Și Ianis. Screciu trece clasa. Cicâldău a fost binișor. Stanciu a fost bătăios și cu bună atitudine. Burcă și Drăgușin au fost mult mai buni decât în partida cu Israel”, a spus Răzvan Raț, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria din partida cu Kosovo, selecționata condusă de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Situația Grupei I a preliminariilor pentru EURO 2024:

1. Elveția – 14 puncte

2. România – 12 puncte

3. Israel – 11 puncte

4. Belarus – 4 puncte

5. Kosovo – 4 puncte

Reclamă

6. Andorra – 2 puncte

Ce a apărut pe site-ul UEFA după ce România-Kosovo a fost suspendat. Explicațiile oferite de oficialii de la Nyon

După ce meciul dintre România și Kosovo a fost suspendat în minutul 18, oficialii de la Nyon au transmis un mesaj prin intermediul site-ului oficial al forului european, pentru a clarifica situația de pe Arena Națională:

„În urma comportamentului discriminatoriu al fanilor, meciul a fost suspendat”, au transmis oficialii UEFA, pe site-ul oficial.

Având în vedere că oficialii de la Nyon au catalogat incidentul drept „comportament discriminatoriu”, echipa națională a României poate juca fără spectatori cel puțin un meci. „Tricolorii” mai au de disputat, pe teren propriu, doar două partide în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024: meciurile cu Andorra și Elveția.

Sancțiunea se poate dovedi însă a fi mult mai drastică, având în vedere că fanii echipei naționale conduse de Edi Iordănescu nu se află la prima abatere de acest fel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și