Închide meniul

Răzvan Raţ ştie ce jucător nu trebuie convocat la EURO 2024! Fostul internaţional a „taxat” un tricolor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 19:04

Răzvan Raţ ştie ce jucător nu trebuie convocat la EURO 2024! Fostul internaţional a „taxat un tricolor

Răzvan Raţ ştie ce jucător nu trebuie convocat la EURO 2024

Răzvan Raţ, alături de Gică Popescu şi Bogdan Stelea la un eveniment / Hepta

Răzvan Raţ ştie ce jucător nu trebuie convocat la EURO 2024! Fostul fundaş stânga al naţionalei României este de părere că Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, nu ar trebui să facă parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru turneul final organizat de Germania vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţ consideră că selecţionerul poate apela la jucătorii tineri care să fie posibili înlocuitori ai lui Nicuşor Bancu, în loc să îl cheme pe Camora la naţională.

Răzvan Raţ ştie ce jucător nu trebuie convocat la EURO 2024!

„Pe Bancu nu l-aș bate în cuie. El are mult mai multe calități pe faza de atac, decât știința de a se apăra. Eu cred că Borza este un jucător care poate să apară la Campionatul European, din punctul meu de vedere. Dumitrescu poate să fie și el. Eu aș alege o soluție tânără decât, nu știu, Camora”, a declarat Răzvan Raţ, potrivit gsp.ro.

Declaraţiile lui Răzvan Raţ vin la câţiva ani de la momentul în care tocmai Mario Camora declara că Raţ nu trebuia convocat la EURO 2016, atunci când fostul fundaş avea 35 de ani, din cauza vârstei sale. În acest moment, Mario Camora are 37 de ani.

„Christoph Daum a spus că vrea o națională mai puternică, chiar dacă asta implică naturalizarea unor jucători, după modelul altor selecționate. Mă vrea pentru postul de fundaș stânga. La Euro, acolo a jucat Răzvan Raț, dar e deja bătrân, are 35 de ani, și ar trebui să lase naționala”, spunea Mario Camora, în 2016, în presa din Portugalia.

Reclamă

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu își ia gândul de la prima reprezentativă, chiar dacă nu a mai fost convocat în ultima perioadă.

După ultima acțiune a echipei naționale, „tricolorii” s-au calificat la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania, de pe primul loc în grupă, după 1-0 cu Elveția. Meciul respectiv a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Vedeta echipei patronte de Mihai Rotaru a dezvăluit că dorește să fie convocat la echipa națională și că nu și-a pierdut speranța. Totodată, a menționat faptul că va avea mult de muncă pentru a realiza acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu este nicio presiune pe mine, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club şi apoi voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”, a spus jucătorul, în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandru Mitriță a jucat ultimul meci pentru echipa națională în anul 2022. Mai exact, pe data de 4 iunie, a jucat 25 de minute în înfrângerea cu Muntenegru, scor 0-2, din Liga Națiunilor. Până în momentul de față a adunat 18 selecții și 3 goluri pentru prima reprezentativă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și