Închide meniul

Reacţia lui Anghel Iordănescu după ce fiul lui, Edi, l-a sunat pe Gigi Becali. Ce a transmis „Tata Puiu”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 8:21

Reclamă
Reacţia lui Anghel Iordănescu după ce fiul lui, Edi, l-a sunat pe Gigi Becali. Ce a transmis „Tata Puiu

Reacţia lui Anghel Iordănescu după ce fiul lui, Edi, l-a sunat pe Gigi Becali. Ce a transmis "Tata Puiu"

Anghel Iordănescu şi Gigi Becali / colaj Hepta

Anghel Iordănescu a reacţionat după ce fiul lui, Edi, l-a sunat pe Gigi Becali. Cel cunoscut ca „Tata Puiu” nu a vrut să comenteze prea mult, transmiţând că e treaba fiului său, Edi, să răspundă declaraţiilor date de anumiţi oameni din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucru pe care, de altfel, Edi l-a şi făcut. După atacurile devastatoare ale lui Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut o discuţie cu patronul FCSB, iar milionarul din Pipera şi-a reconsiderat rapid poziţia.

Reacţia lui Anghel Iordănescu după ce fiul lui, Edi, l-a sunat pe Gigi Becali. Ce a transmis „Tata Puiu”

Să înțeleg bine. Gigi Becali a avut o discuție la telefon cu selecționerul? N-am auzit această declarație, dar mi-aș permite să nu comentez. O să fac o singură intervenție.

Îl apreciez foarte mult pe Oli, este unul dintre jucătorii valoroși. Sunt sigur că își va găsi locul la echipa națională. În rest, intervențiile lui Gigi Becali, MM Stoica îl privesc pe selecționer. El, dacă vrea, răspunde”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Gigi Becali anunţa că s-a împăcat cu Edi Iordănescu după ce l-a atacat furibund pe selecţionerul României.

Reclamă

„Edi mi-a demonstrat că nu are nimic cu mine şi cu FCSB”

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici.

Reclamă 4 / 0/3

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred că a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali, atac furibund la Edi Iordănescu

După ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Andorra, câştigat de „tricolori” cu 4-0, Gigi Becali l-a acuzat pe selecţioner că a minţit când a susţinut că mijlocaşul FCSB era accidentat. Becali îi recomanda lui Olaru să se retragă de la naţională. Totodată, Becali s-a legat şi de calităţile de antrenor ale lui Edi Iordănescu.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali, ieri, la Palat.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos”, a mai susţinut Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și