Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 22:15

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024

Edi Iordănescu şi Gică Hagi / Colaj Antena Sport & Hepta

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 nu a întârziat să apară. Selecţionerul a fost criticat pentru faptul că jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves nu a fost titular în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” în luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a jucat vineri seară cu Irlanda de Nord, la Bucureşti, într-o partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Marţi seară, la Madrid, jucătorii lui Edi Iordănescu au întâlnit Columbia, formaţie care s-a impus cu 3-2.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024

Nemulţumit de faptul că fiul său nu a fost titularizat în cele două meciuri de pregătire, Gică Hagi s-a plâns, spunând că este surprins de decizia selecţionerului.

Potrivit digisport.ro, lui Edi Iordănescu nu i-au picat bine declaraţiile lui Gică Hagi, dar spune că nu poate să se ia după părerile părinţilor, fiind interesat mai mult de ce are de spus fostul jucător şi actualul antrenor Gică Hagi, nu părntele:

„Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Reclamă

Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate. Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club. Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei”, ar fi spus Edi Iordănescu, după declaraţiile lui Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis

Gică Hagi s-a declarat surprins de faptul că Edi Iordănescu nu l-a titularizat pe Ianis, chiar dacă acesta nu a prins multe minute la Deportivo Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

„Regele” a spus că Ianis a fost singurul jucător, dintre cei fără minute la echipa de club, care nu a fost titularizat de Edi Iordănescu. Gică a mai spus că situația fiului său este „de reflectat”.

„Deranjat? Nu sunt deranjat. Surprins, da, e alt cuvânt (n.r. cum a fost Ianis Hagi pentru că nu a fost titular în niciun meci). Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a jucat titular.

E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și