Închide meniul

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: „Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 14:50

Reclamă
Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională

Mircea Lucescu/ Profimedia

Marcel Răducanu a oferit o reacție furibundă, după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa națională. Fostul jucător a transmis că deciziile luate de Mircea Lucescu nu ar trebui puse sub semnul întrebării niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a mizat pe atacanții George Pușcaș, Denis Alibec și Denis Drăguș, pentru „dubla” cu Cipru și Lituania. Partida cu Lituania va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, de la 21:45.

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și a transmis un mesaj dur, după valul de reacții, ca urmare a faptului că Daniel Bîrligea nu a prins lotul tricolor. Acesta consideră că fanii naționalei ar trebui să respecte deciziile lui Mircea Lucescu și să nu mai critice ceea ce se întâmplă la echipă.

Totodată, Răducanu susține că suporterii ar trebui să fie bucuroși și mândri, după parcursul naționalei din Liga Națiunilor, având în vedere că această competiție ne poate asigura calificarea la Campionatul Mondial.

„Acum sunt două meciuri afară. Și-a adus jucătorii pe care el crede că la ora asta sunt cei mai în formă și merită să fie acolo. Sunt unii care nu le-a convenit că nu l-a chemat pe Bîrligea…

Reclamă
Reclamă

A jucat, a dat goluri și nu a fost chemat. Asta este părerea lui nea Mircea, el știe ce face. Noi nu avem cum să îl criticăm pe acest om niciodată în ceea ce face.

Experiența pe care a acumulat-o în ani de zile, atâtea trofee pe care le-a câștigat… Știu că în România nu poți să le faci bine tuturor… mereu se supără cineva, poate să vină și Mourinho.

Mentalitatea noastră… tot timpul să criticăm, să fie atmosfera nasoală, în loc să ne bucurăm că am câștigat două meciuri, că jucăm să ne calificăm la Campionatul Mondial…”, a declarat Marcel Răducanu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, șocat de decizia lui Mircea Lucescu

Adrian Mutu s-a declarat şocat de decizia lui Mircea Lucescu, de la echipa naţională. „Briliantul” nu înţelege de ce selecţionerul nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea.

Adrian Mutu a oferit declaraţii şi despre atacanţii care au fost convocaţi. Acesta a amintit de faptul că Geogre Puşcaş nu s-a aflat în lotul naţionalei, pentru duelul cu Lituania, de luna trecută, mărturisind că şi Denis Drăguş este într-o scădere de formă, după transferul la Trabzonspor.

„Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat. Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecționerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă așteptam să fie convocat.

Parcă Pușcaș era exclus, parcă așa am înțeles, nu? Și Pușcaș a dat niște goluri, dar și Bîrligea are gol la fiecare meci. Nu știu ce s-a întâmplat, sunt curios ce explicație o să ne dea selecționerul, dar e o întrebare bună pe care jurnaliștii i-o vor adresa. În România este cel mai în formă atacant.

Mi se pare că Drăguș și-a ieșit din formă de când s-a dus la Trabzonspor, nu are cea mai bună perioadă a lui. Alibec este în revenire de formă, dar cel mai în formă este Bîrligea, după părerea mea”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

„Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

17:04

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare”

17:00

LIVE TEXTMuntenegru U21 – România U21 0-0. Rareş Ilie a avut o bară! Naționala lui Daniel Pancu, duel „de foc” pentru EURO 2025

16:58

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet”

16:49

Gică Hagi, singurul român care a fost aproape de Balonul de Aur! Pe ce loc a terminat „cursa”, în 1994

16:35

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai! O nouă bornă impresionantă a sârbului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 6 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”
Citește și