Închide meniul

„Rezultatele nu sunt întâmplătoare!” Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 23:09

Reclamă
„Rezultatele nu sunt întâmplătoare! Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

Gabi Tamaş, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională, din noul mandat. Fostul internaţional este de părere că rezultatele înregistrate nu sunt întâmplătoare, deoarece s-a creat omogenitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a înregistrat două victorii clare în Liga Naţiunilor, cu Kosovo şi Lituania. „Tricolorii” ocupă primul loc în grupă, după primele două etape.

Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

Gabi Tamaş consideră că rezultatele sunt cele mai importante la naţională, indiferent de jocul prestat de jucători. Fostul internaţional susţine că „tricolorii” trebuie să-şi atingă obiectivul, acela de a se califica la Campionatul Mondial, deşi misiunea este una extrem de dificilă.

„Nu avem ce să spune, două meciuri, şase puncte. Şi norocul contează în fotbal, pe mine mă bucură că din două meciuri, sunt două victorii, am marcat câteva goluri, nu a fost la limită.

Am avut emoţii, dacă VAR-ul valida golul, nu ştiu dacă ne mai reveneam. Mă bucur pentru nea Mircea, după atâţia ani a preluat echipa naţională, îi merge bine, sper să o ţină tot aşa, cu victorii, să bucure toţi românii, să ieşim în stradă. Ştiu foarte bine ce caracter şi ce om e nea Mircea.

Reclamă
Reclamă

Rezultatele nu sunt întâmplătoare, există omogenitate, au venit aceeaşi jucători care au fost la EURO, se vede în continuare această omogenitat, şase puncte din două meciuri. Nu mă interesează că am avut sau nu emoţii, pe mine mă interesează punctele, ceea ce ar trebui să intereseze pe toată lumea. Nu jocul, ci rezultatul şi obiectivul nostru. Dacă începem cu critici la 3-1, înseamnă că suntem oameni foarte mici şi slabi. Să ne intereseze obiectivul, care e calificarea la Mondial.

E mult mai greu, dar ca şi fotbalist, ai nişte obiective în viaţa ta de sportiv. Să joci într-un Champions League, la EURO şi la Mondial, dacă le faci, eşti împlinit ca şi fotbalist”, a declarat Gabi Tamaş.

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională, a fost dezvăluit de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Reclamă

”Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate, astfel încât să poată să facă schimbări multe.

Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum, la scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri, doar că deocamdată nu îi avem’”, a spus Andrei Vochin la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!”

23:01

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

22:29

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

22:03

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

21:48

„A avut oferte” Ce a păţit un titular al echipei naţionale după ce a ratat transferul: „Sunt dezamăgit de antrenor şi preşedinte”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și