Închide meniul
UPDATE

Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu”! Reacţia lui Puşcaş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 martie 2024, 22:03 / Actualizat: 21 martie 2024, 23:04

Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu! Reacţia lui Puşcaş

Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia

Robert Popa şi Marcel Puşcaş / colaj Profimedia Images, Hepta

Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia. Robert Popa a răbufnit atunci când a fost întrebat de situaţia lui de la FCU Craiova, după România U20 – Italia U20 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea lui FCU, cu 2-1, în derby-ul Craiovei, contra Universităţii, Răzvan Popa a trecut pe banca de rezerve. El a închis poarta de această dată în meciul naţionalei U20 contra liderului grupei din League Elite, Italia.

Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu”!

E o responsabilitate mare această banderolă. Mă bucur că am ținut de ea. Poate această postură îmi dă mai multă încredere.

Eu sunt bine la club, adică da… Am mai apărat 4 meciuri după 6 luni. E greu ca portar în acest ritm. Să vă dau un singur exemplu. La cealaltă echipă din oraș a venit Arlauskis. Nu mă compar eu cu el. El are experiență.

Vreau să vedeți evoluțiile pe care le-a avut el după 6 luni de pauză. Apoi să vedeți și evoluțiile mele, ale unui copil. Eu zic că m-am descurcat bine până la urmă.

Reclamă

E un figurant în conducere care se intitulează drept bunicul meu și dă în cap jucătorilor tineri. Spune ceva în față, apoi vine în presă și m-a scos pe mine țap ispășitor pentru meciul cu CSU. Vorbim de un meci frumos, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Baiaram și Mitriță au dat gol. Tot ei au rezolvat și meciul cu CFR. Eu sunt vinovat și pentru asta?! E greu ca un copil de 21 de ani să ajungă cineva în condițiile astea”, a spus Robert Popa pentru digisport.ro după România U20 – Italia U20 0-0.

UPDATE Reacţia lui Marcel Puşcaş, după atacul lui Robert Popa

”A spus Popa treaba asta? Dacă a spus de bunicul, așa e, eu îi spun ‘nepoate’ și el ‘bunicul’. În urmă cu un an, când nu a mai venit la echipă 3 săptămâni, am făcut o scrisoare deschisă prin care să înțeleagă că trebuie să muncească mai mult. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce înseamnă figurant, dacă e vorba de mine, pot să fiu figurant sau pot să nu fiu figurant. Se pot vorbi multe despre mine, dar că nu am promovat tineri… Asta nu mi se poate reproșa. Sigur, toți avem defecte. 

(n.r. Aveți diferenduri cu Popa?) Niciodată, vorbim frumos la antrenamente. I-am mai dat sfaturi, dar cât am putut. Într-adevăr, am spus ceva, după meciul cu CSU (n.r. Universitatea Craiova), că nu era indicată ieșirea din poartă, dar așa i-am reproșat și lui Gurău. Am mai avut discuții și cu Negru, și cu Dragoș Albu. 

Mă bucur și de el pentru convocare, este un jucător de bază pentru noi, este și din poziția de under. Ne bazăm pe el. E valabil pentru toți, nu doar pentru Popa. Nu am absolut nimic cu nimeni, cine este mai valoros trebuie să joace”, a reacţionat Marcel Puşcaş pentru sursa citată, după declaraţiile lui Robert Popa.

România U20 – Italia U20 0-0. „Tricolorii”, fără victorie în ultimele 3 meciuri din Elite League

România U20 – Italia U20 0-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. „Tricolorii” întâlnesc liderul grupei din Elite League.

Italia are acum 14 puncte din 6 meciuri. De partea cealaltă, România a ajuns la 7 puncte din 6 meciuri şi se află pe locul 5 din cele 8 echipe aflate în grupă. Norvegia, aflată pe 6, are cu 3 meciuri mai puţin decât naţionala noastră.

Echipele de start:

România U20: Popa – Strata, Duțu, Rimovecz, Șuteu – Filip, Szilagyi – David – Bodișteanu, Blănuță, Bordușanu

Rezerve: Borbei, Lefter, Pîrvulescu, Pop, Ciuculete, Trică, Cojocaru, Andrei, Șfaiț, Sălceanu, Rența, Radu, Georgely

Reclamă

Italia U20: Plamisani – Angori, Bonfati, Riccio, Barbieri – Amatucci, Terracciano, Ignacchiti – Cherubini, Raimondo, D’Andrea

Rezerve: Vismara, Missori, Regonesi, Marcandalli, Faticanti, Cassano, Pisilli, Abiuso, Giovane, Distefano

România a învins Cehia şi Anglia în Elite League U20. În ultimele două jocuri din Elite League 20, România fusese învinsă cu 5-0 de Norvegia şi cu 1-0 de către Germania.

Lotul convocat de Costin Curelea pentru meciurile cu Italia U20 și Polonia U20

Portari:
Robert Popa (FCU 1948 Craiova), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), Ștefan Lefter (Corvinul Hunedoara)

Fundași:
Tony Strata (Ajaccio / Franța), Denis Radu (ACS Petrolul 52), Ștefan Duțu (CS Afumați), Botond Gergely (AFK Csikszereda), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Ionuț Pop (Corvinul Hunedoara), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău)

Mijlocași:
Doru Andrei (FC Voluntari), Andres Sfaiț (Salernitana / Italia), Szabolcs Szilagyi (Mezőkövesd Zsóry / Ungaria), Aurelian Ciuciulete (FC Unirea Dej), Gabriel David (FC Botoșani), Denis Rența (Sepsi OSK), Ștefan Bodișteanu (Oțelul Galați), Antonio Bordușanu (SC Dinamo 1948), Robert Filip (CFR Cluj)

Atacanți:
Atanas Trică (CS Tunari), Vladislav Blănuță (FCU 1948 Craiova), Ionuț Cojocaru (Farul Constanța)

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și