Închide meniul

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României: „Trecem printr-o criză mare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 septembrie 2024, 19:25

Reclamă
Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României: „Trecem printr-o criză mare!

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României chiar înainte de meciul cu Kosovo. Ce a spus despre Mircea Lucescu

Rodion Cămătaru, înaintea unui meci din Olanda / Profimediaimages

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României, pe care trebuie să o rezolve Mircea Lucescu în noul său mandat. Fostul mare atacant al reprezentativei tricolore a tras un semnal de alarmă chiar înaintea meciului cu Kosovo, care va fi LIVE VIDEO, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cămătaru a marcat la „foc automat” pentru Universitatea Craiova şi Dinamo. Regretă că în Liga 1 nu a apărut niciun atacant care să îi calce pe urme. Are aşteptări de la Denis Drăguş, vârful României de la EURO 2024.

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României

Rodion Cămătaru speră ca George Puşcaş să le răspundă contestatarilor cu un nou gol la naţională. Nu a mai marcat din luna noiembrie a anului trecut, din victoria cu Israel.

Va fi o partidă interesantă. Întâlnim o echipă bună. Kosovo poate să pună probleme. Au jucători de valoare. Cred că jucătorii noștri sunt motivați. Va fi primul meci al domnului Lucescu pe bancă. Cred că vor da totul pentru a obține un rezultat bun.

Nu cred că va schimba prea mult. Nici nu se cunoaște foarte bine cu jucătorii. Abia după meciurile acestea va lua o decizie. Sunt două jocuri care îl vor obliga să ia anumite decizii.

Reclamă
Reclamă

În ultima perioadă avem probleme în atac. Nu avem atacanți veritabili. Cred că și Pușcaș are posibilitatea de a arăta că are valoare. Sperăm să fie în formă diseară și să ne contrazică.

Nu putem să comentăm acum. Vom vedea după meci. Rămâne de văzut. Mi se pare că Drăguș e mai ok acolo. A arătat că se poate baza pe el. Trecem printr-o criză mare de atacanți. Campionatul românesc nu a mai produs nouari”, a declarat Rodion Cămătaru la fanatik.ro.

22 de goluri a înscris Cămătaru în cele 75 de selecţii la naţionala tricoloră. Denis Drăguş, George Puşcaş, Denis Alibec, Alex Mitriţă, Florinel Coman, Denis Man, Ianis Hagi şi Valentin MIhăilă sunt jucătorii ofensivi convocaţi de Mircea Lucescu.

Reclamă

Gigi Becali, în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Are stilul lui Cămătaru”

Gigi Becali este în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Atacantul de 24 de ani a fost prezentat oficial la campioana României chiar de către patronul echipei.

Becali a dezvăluit ce rol a avut Mihai Stoica în transferul lui Bîrligea şi ce asemănare vede între acesta şi Rodion Cămătaru.

Și nu numai asta, m-am consultat cu Meme. Dacă Meme îți zice direct că e bun, trebuie să îl iei. Mi-a zis că e 3 clase peste Munteanu. Când zice Meme că e bun, înseamnă că e Ronaldo, că e mare fotbalist. Nu știu cu cine să îl compar, că este altceva. Are stilul ăla al lui Cămătaru. Intră din lateral în viteză, face slalom și imediat îl vezi lângă portar.

Thereau era alt gen, era un fel de decar mai mult. El e atacant. Și nu pierde mingea. Când vine la el, o protejează. Dan Petrescu trebuie să înțeleagă că au luat două milioane, bani pe care nu îi mai luau. Nu cred că ne mai pune cineva probleme la campionat. Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față. Eu am călăi acum, cu Miculescu, cu Popa, cu Tănase, cu Popescu.

O să vedeți că nu o să am de ce să îl critic. Se Bate, zici că e vijelie. L-am dorit foarte tare. E singurul jucător de la CFR de care mă ofticam, că nu am si eu unul ca el. Norocul meu a fost și Mircea Lucescu, că nu l-a luat. Că după ziceau că e jucător de națională”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă de la palat.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

România U21 – Muntenegru U21 1-0. Tricolorii lui Daniel Pancu, pas important spre EURO U21 din 2025

20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat. Echipele de start

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

20:19

Sabrina Voinea a luat decizia finală, după ce Camelia Voinea anunţase retragerea din gimnastică. Anunţul făcut de Federaţie

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și