Închide meniul

România, 7 puncte din 9! Păstrăm șanse să mergem la Mondialul din Qatar! „E un progres vizibil!” Punctul forte al naționalei

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2021, 8:22

România, 7 puncte din 9! Păstrăm șanse să mergem la Mondialul din Qatar! „E un progres vizibil! Punctul forte al naționalei

România încheie anul pe locul 44 în clasamentul FIFA

Hepta

România a remizat în Macedonia de Nord, scor 0-0
Unde mai are de lucrat Mirel Rădoi

Naționala lui Rădoi a învins cu 2-0 Islanda și Liechtenstein, și au remizat, 0-0, în Macedonia. Ilie Dumitrescu a ținut să remarce linia defensivă, după remiza de aseară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii se află acum pe poziția a treia în clasament, la un punct în spatele Armeniei, care este pe doi. Germania conduce clasamentul. Important este că jucătorii lui Rădoi sunt la mâna lor.

Ilie Dumitrescu a remarcat progresul din defensiva României

„Există un progres vizibil la nivel de organizare de joc pe faza defensivă. Am întâlnit un adversar valoros, mă uitam la valoarea jucătorilor macedoneni, ce ușor scoteau adversari din joc. E un rezultat muncit, am știut și să suferim. Am creat densitate.

Reclamă

Aș felicita linia defensivă, care a oprit jucători cu personalitate, care intrau, jucau. Eu cred că au simțit și ei în teren valoarea adversarului.

A fost și o anumită presiune, poate au aflat și rezultatul din Armenia. Suntem la mâna noastră, ok, jucăm cu Germania, dar întâlnim Armenia și Islanda acasă”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a fost dezamăgit de atacul tricolorilor

România nu a reușit să marcheze în Macedonia de Nord, Ilie Dumitrescu a fost dezamăgit de atacul și mijlocul tricolorilor.
„Mister” consideră că în compartimentul ofensiv mai are de lucrat Mirel Rădoi. Fostul internațional se aștepta la mai mult de la Man, Stanciu sau Cicâldău.

„Puteam să punem probleme mari de tot când recuperam mingea, pentru că era distanță mare între compartimentele lor. Puteam pune probleme dacă jucătorii noștri importanți dădeau mai mult.

Te aștepți la un Dennis Man, la un Cicâldău, la un Stanciu, care a muncit, dar mă aștept mai mult de la el când recuperăm mingea. Mă așteptam să-și pună colegii în situații favorabile prin experiența pe care o are”, susține Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keșeru poate fi surpriza lui Mirel Rădoi

România mai are de jucat patru partide. Tricolorii vor întâlni Germania, Armenia, Islanda și Liechtenstein. Ilie Dumitrescu este optimist și speră în revenirea lui Claudiu Keșeru, după transferul la FCSB.

„Acum depindem de noi, mai avem o lună de zile, sperăm să crească jucătorii. Nu-l vom avea pe Alibec, dar poate își revine Keșeru, dă trei-patru goluri la FCSB”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anglia - Malta și Italia - Macedonia de Nord LIVE SCORE
Fotbal extern • 17 nov., 23:43
Anglia – Malta 2-0 și Italia – Macedonia de Nord 5-2. Ce echipe s-au calificat la EURO, după rezultatele serii
Istvan Kovacs va arbitra Anglia - Macedonia de Nord
Preliminarii EURO 2024 • 17 iun., 13:50
Istvan Kovacs, delegat la Anglia – Macedonia de Nord. Marian Barbu va arbitra un alt meci din preliminariile EURO 2024
Lionel Messi şi soţia lui, Antonela Roccuzzo, după câştigarea CM 2022
Extra • 29 dec., 13:30
„Lionel Messi preşedinte?”. Ce s-ar întâmpla dacă starul lui PSG ar candida la alegerile prezidenţiale din Argentina, din 2023
Erling Haaland marchează pe bandă rulandă pentru Manchester City
Premier League • 29 dec., 10:47
Erling Haaland, avertisment pentru rivali după ce a văzut Cupa Mondială la televizor: „M-a iritat, sunt mai înfometat ca niciodată!”
Kylian Mbappe, răspuns după gestul făcut de Emiliano Martinez
Ligue 1 • 29 dec., 9:32
Kylian Mbappe, prima reacţie după ce a fost ironizat de Emiliano Martinez. Ce mesaj i-a trimis lui Lionel Messi