Închide meniul

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2024, 14:25

Reclamă
România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda

Darius Olaru şi Ianis Hagi, la Munchen - frf.ro

România a ajuns la Munchen! Au fost surprinse primele imagini cu tricolorii în locul unde au învins Ucraina, cu 3-0, în primul meci de la EURO 2024. Pentru echipa lui Edi Iordănescu, urmează duelul cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va încerca să obţină a doua victorie în istorie împotriva batavilor. România – Olanda se va disputa marţi, de la ora 19:00, live text pe as.ro.

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda

„România s-a întors la Munchen, unde am debutat la EURO 2024 cu o victorie în fața Ucrainei. Mâine întâlnim selecționata din Țările de Jos, de la ora locală 18:00! Să fie din nou bucurie pentru România”, se arată pe pagina de Facebook Echipa naţională de fotbal a României.

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda

Cu o zi înaintea mareului meci, Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă. Selecţionerul se aşteaptă la o reacţie pe măsură a jucătorilor săi, într-un meci „cu care te înâlneşti o dată în viaţă”.

Reclamă
Reclamă 4

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Reclamă

Ceea ce am obţinut până acum nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în acelaşi timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis Edi Iordănescu, înaintea meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, potrivit frf.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și