Închide meniul

România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională! Anunţul făcut de FRF: „E interesant, mai ales că joacă în Spania”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 17:03

România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională! Anunţul făcut de FRF: „E interesant, mai ales că joacă în Spania

România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională

România U21 / Profimedia

România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională în Spania! Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit că staff-ul FRF va merge în Spania pentru a urmări un jucător elibil pentru naţionalele României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Şerban este fundaş dreapta şi evoluează la Huesca B, în a doua ligă din Spania. Directorul tehnic a spus că tânărul trebuie observat pentru lotul U21 al României şi cei din staff-ul naţionalei vor merge zilele acestea pentru a-l urmări.

România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională în Spania! Anunţul făcut de conducerea FRF

„E un român din liga a doua din Spania, pentru loturile U21. Joacă la Huesca B. Nu-l scot din mânecă, trebuie văzut… Ca să înțelegeți situația. Alin Șerban îl cheamă, joacă pe postul de fundaș dreapta.

Orice român e interesant, mai ales când joacă în Spania, dar trebuie observat. Se vor duce și antrenorii noștri de la lot să-l vadă, au programat zilele acestea să-l vadă, dar nu strică să asculți mai multe păreri”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit fanatik.ro.

Alin Şerban, în vârstă de 20 de ani, are cetăţenie spaniolă şi română. El a crescut la Lleida, după care a trecut pe la Cornella U19 şşi CDJ Tamarite, înainte de a ajunge la Huesca B în vara lui 2023.

Reclamă

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului. Directorul tehnic din FRF a spus că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca naţionalei României şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu se vor aşeza la masa negocierilor pentru prelungirea contractului după amicalele României din martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

„Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile. De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba preşedintelui„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și