Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă: „Nu știu ce se întâmplă în tribună”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 14:10

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă: „Nu știu ce se întâmplă în tribună

Edi Iordănescu, despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă şi Edi Iordănescu / Hepta

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a vorbit despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă în timpul meciului din Ungaria, cu Belarus, încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a fost criticat de mai multe nume din fotbalul românesc pentru indicaţiile date în timpul partide cu Belarus.

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, despre indicaţiile date de Mihai Stoichiţă

Edi Iordănescu, selecţionerul României, a dezvăluit că nu este atent la ce se întâmplă în tribună în timpul meciurilor, atenţia sa fiind dedicată în totalitate echipei.

De asemenea, Iordănescu şi-a asumat în totalitate responsabilitatea, dar a menţonat că un sfat din partea lui Mihai Stoichiţă este mereu binevenit:

„În timpul meciului, atenția mea totală e la echipă și la ce facem bine și ce nu facem bine. Nu sunt atent la ce se întâmplă în tribună, nu pot să ascult. Am auzit «România, România». Ne-a bucurat, a ajuns la noi. Nu știu ce se întâmplă în tribună. Responsabilitatea e a mea. Eu iau deciziile. De când sunt la națională, nu mi-a fost sugerată nicio decizie. Un sfat de la domnul Stoichiță e binevenit, dar responsabilitatea e a mea”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Andorra.

Reclamă

Mihai Stoichiţă a dat indicaţii în timpul meciului Belarus – România

Mihai Stoichiţă a privit duelul dintre România şi Belarus din loja oficială, avându-i alături, printre alţii, pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi pe consilierul acestuia, Andrei Vochin.

Emoţiile erau la cote înalte, pe finalul partidei. Răzvan Burleanu a fost surprins ridicându-se de multe ori de pe scaun, în timp ce Stoichiţă privea tensionat jocul „tricolorilor”.

În minutele finale, Stoichiţă i-a îndemnat la calm pe jucătorii lui Edi Iordănescu, deşi cele trei puncte erau vitale în soarta calificării. „Calm, Calm”, a fost suprins directorul tehnic spunându-le jucătorilor naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, acesta a continuat să ofere indicaţii, şi a strigat către Valentin Mihăilă, jucător introdus în repriza secundă, să acopere flancul stâng al atacului „tricolorilor”.

Edi Iordănescu a prefaţat meciul de pe Arena Naţională

Echipa lui Edi Iordănescu a făcut un pas greşit în meciul cu Belarus, dar selecţionerul speră ca jucătorii săi să fie mai exacţi la finalizare, pentru a fi mai liniţştiţi înaintea partidelor decisive din luna noiembrie cu Israel şi Kosovo.

De asemenea, Edi Iordănescu a recunoscut că jucătorii naţionalei au fost extrem de supăraţi la finalul partidei cu Belarus, ceea ce reprezintă un lucru pozitiv pentru selecţioner, care a văzut o schimbae în atitudinea „tricolorilor”.

Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și