Închide meniul
EXCLUSIV

România are viitor! Edi Iordănescu pregătește noua națională! Jucătorii aflați pe lista selecționerului

Antena Sport Publicat: 1 mai 2023, 11:04

Reclamă
România are viitor! Edi Iordănescu pregătește noua națională! Jucătorii aflați pe lista selecționerului

România are viitor

Edi Iordănescu / Profimedia

România are viitor! Putem spune asta, dacă este să ne luăm după planurile lui Edi Iordănescu. Actualul selecționer nu lasă nimic la voia întâmplării și pregătește noua echipă națională. Din informațiile Antena Sport, tehnicianul de 44 de ani are deja o listă de jucători pe care are de gând să-i aducă la prima reprezentativă, după turneul final din Germania, asta, în cazul în care fiul lui Anghel Iordănescu va mai continua pe banca tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform unor surse din Federație, Edi Iordănescu și-ar fi expus deja planul de viitor, iar Antena Sport a reușit să afle o parte din jucătorii pe care selecționerul are de gând să îi aducă la prima reprezentativă, după EURO 2024. Unii dintre fotbaliștii cu care Iordănescu vrea să facă viitorul naționalei, au debutat deja sub tricolor. Din informațiile AS.ro, integrarea noilor jucători se va face treptat, nu în masă, pentru că la prima reprezentativă s-a format deja un nucleu important de fotbaliști, în care selecționerul are mare încredere, după cum a declarat-o chiar el.

România are viitor

În cazul în care Edi Iordănescu va mai fi selecționerul României, după EURO 2024, la prima reprezentativă își vor face apariția jucători precum:

Pe lângă aceștia, la prima reprezentativă ar mai putea apărea, pe viitor, jucători precum Mihai Popa, Alexandru Pantea sau Eduard Radaslavescu. Trebuie spus că Edi Iordănescu va continua cu actualul nucleu de jucători, în care are deplină încredere, de aceea, cei prezentați mai sus vor fi integrați treptat în acest grup. Pe lista jucătorilor monitorizați de Edi Iordănescu, pentru viitor, mai pot apărea și alții.

Edi Iordănescu se gândește la viitorul naționalei României

Conform surselor noastre, Edi Iordănescu le-a transmis celor din FRF că și-a ar dori să lase ceva în urma lui, la națională, chiar dacă el nu va mai fi selecționer după EURO 2024.

Reclamă

“Obiectivul meu imediat este calificarea la EURO și nu voi face modificări majore în nucleul format. Deja e un grup foarte bun, cu potențial și am mare încredere în el. Nu știu dacă o să mai fiu selecționer după turneul final, depinde de multe lucruri, chiar dacă vom fi în Germania. Eu, însă, trebuie să mă gândesc și la viitor și la ce las în urmă. Avem nevoie să pregătim fiecare pas din timp”, ar fi spus Edi Iordănescu, în ședința în care a prezentat lista cu jucătorii pe care îi are în vizor pentru a asigura viitorul naționalei.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Tricolorii lui Edi Iordănescu încearcă să ajungă la un turneu final după 8 ani. Ultima participare a fost în 2016, în Franţa, după ce am terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și