Închide meniul

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit! Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat pe Arena Naţională

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 23:35 / Actualizat: 15 iunie 2023, 21:42

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit! Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat pe Arena Naţională

Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională

Nicolae Stanciu, bucuria de după golul marcat în tricoul României / Profimediaimages

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Cum arată clasamentul:
1. Elveţia – 6 puncte
2. România – 6 puncte
3. Kosovo – 2 puncte
4. Andorra – 1 punct
5. Israel – 1 punct
6. Belarus – 0 puncte

LIVE TEXT România – Belarus 2-1

Min. 90: România – Belarus 2-1! Final de meci. Victorie pentru România.

Reclamă

Min. 86: România – Belarus 2-1!  Marozau a marcat cu un şut superb. L-a învins pe Ionuţ Radu şi avem mari emoţii pe final.

Min. 81: O nouă şansă de gol pentru tricolori. Execuţie din întoarcere a lui Dobre. Mingea a trecut puţin pe lângă poarta adversă!

Min. 58: Denis Alibec a luat la ţintă transversala! A şutat din voleu, în forţă, dar mingea a lovit bara. Şansă rarisimă pentru atacantul Farului,

Reclamă 4 / 0/3

Min. 47: Ocazie uriaşă a reprezentativei din Belarus. Ionuţ Radu a gafat şi a fost aproape să le facă un „cadou” nesperat oaspeţilor.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză! Jucătorii lui Edi Iordănescu se duc la vestiare cu un avantaj de două goluri.

Min. 27: Şansă importantă şi pentru Dennis Man. Lovitura lui de cap a trecut puţin pe lângă poarta adversă.

Min. 19: România – Belarus 2-0! GOOOLLL Burcă! Răzvan Marin a centrat, iar fundaşul CFR-ului a deviat mingea în poartă.

Min. 17: România – Belarus 1-0! GOOOLLL Nicolae Stanciu! Mijlocaşul român a înscris din lovitură liberă.

Min. 12: Jucătorii Belarusului trag deja de timp şi sunt fluieraţi pe Arena Naţională.

Reclamă

Min. 11: Ocazie importantă pentru România! Olimpiu Moruţan l-a lansat pe Denis Alibec, dar portarul Belarusului a ieşit din careu şi a respins in extremis. Atacantul României a cerut henţ la Plotnikov, dar acesta a blocat mingea cu pieptul.

Min. 1: A început meciul. Peste 30.000 de fani ai României sunt pe Arena Naţională!

Update: Selecţionerul României a făcut trei schimbări în echipa de start, faţă de meciul cu Andorra!

Update: Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru meciul cu Belarus din această seară. Detalii AICI.

România – Belarus, echipele de start:

ROMÂNIA: I. Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, Băluţă, N. Stanciu – Moruţan, Alibec, Man

BELARUS: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski

Dacă România a obținut o victorie ușoară în Andorra, Belarus a avut parte de un meci de coșmar, pe teren propriu, împotriva Elveției. Țara Cantoanelor a făcut instrucție cu adversarii noștri din această seară. Într-un meci jucat pe teren neutru, în Serbia, elvețienii au câștigat fără drept de apel, scor 5-0 și sunt liderii Grupei.

România ocupă locul secund, fiind cealaltă echipă din Grupa I care are 3 puncte obținute după prima etapă. Primele două locuri duc direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Naționala țării noastre este clar favorită înainte de duelul cu Belarus. Conform site-urilor de specialitate, România este cotată la 75 de milioane de euro. De cealaltă parte, Belarus are o valoare de doar 12 milioane de euro. Mai mult decât atât, în clasamentul FIFA, naționala lui Edi Iordănescu ocupă locul 52. Adversara din această seară, doar locul 97.

Clasament Grupa I / captură Flashscore

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și