Închide meniul

România – Armenia 1-0 | Olimpiu Moruţan, în culmea fericirii după debutul la echipa naţională: „Nu mai contăm pe nimeni, trebuie doar să câştigăm”. Ce le-a spus Mirel Rădoi după meci

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 8:10

România – Armenia 1-0 | Olimpiu Moruţan, în culmea fericirii după debutul la echipa naţională: „Nu mai contăm pe nimeni, trebuie doar să câştigăm. Ce le-a spus Mirel Rădoi după meci

Hepta

Olimpiu Moruţan şi-a făcut debutul în tricoul naţionalei în România – Armenia 1-0, meci care poate fi decisiv pentru calificarea la barajele de Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, în culmea fericirii după debut

Mijlocaşul lui Galatasaray nu a fost titular la revenirea naţionalei pe Ghencea. A intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță, singurul marcator al partidei. Mijlocașul de la Galatasaray nu s-a remarcat, dar e fericit că a debutat pe noul stadion Steaua.

„Sunt bucuros că am debutat la echipa națională. Așteptam acest debut și mă bucur că am câștigat și suntem acolo unde ne dorim cu toții. Selecționerul ne-a felicitat, ne-a spus să mergem la cluburile noastre, să dăm totul acolo și, când venim înapoi, să fim la 100%, așa cum am fost astăzi.

Orice meci e cu presiune, dar trebuia să câștigăm în seara asta, pentru a trece pe locul doi. Ne bucurăm că am făcut un meci bun. Trebuie să ne uităm doar la noi acum, nu mai contăm pe nimeni. Trebuie să ne câștigăm meciurile și să terminăm pe locul doi”, a spus Olimpiu Moruțan, la finalul meciului.

România, la mâna ei pentru locul 2

După victoria în faţa Armeniei, România a urcat pe locul 2 în grupă şi e la mâna ei în privinţa calificării la barajele pentru Mondiale. Cu 6 puncte în ultimele 2 etape, cu Islanda şi Liechtenstein, tricolorii merg la baraj indiferen de rezultatele rivalelor Macedonia de Nord şi Armenia.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și