Închide meniul
UPDATE

România – Armenia | Adio, dar rămân cu tine! Anunțat că a părăsit cantonamentul, George Pușcaș rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 13:06

România – Armenia | Adio, dar rămân cu tine! Anunțat că a părăsit cantonamentul, George Pușcaș rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi

Un titular din meicul cu Germania a părăsit lotul României

Profimedia

Update 13.00: FRF a anunțat că George Pușcaș va participa totuși la antrenamentul din această seară, revenirea lui la Reading fiind amânată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suspendat pentru partida cu Armenia, atacantul George Pușcaș a părăsit azi cantonamentul României. Sperăm să ne revedem în noiembrie, sănătoși, în formă și tot mai aproape de Mondial!”, este anunțul făcut în urmă cu câteva momente de FRF.

România – Armenia | George Pușcaș, OUT din lotul lui Mirel Rădoi

George Pușcas a fost titular în meciul cu Germania de la Hamburg, pierdut de tricolori la limită, scor 1-2. Mirel Rădoi l-a ținut în teren până în minutul 82, când l-a înlocuit cu Alexandru Albu.

Atacantul lui Reading a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Niță, Chiricheș și Mihăilă mai erau pasibili de suspendare, dare ei au scăpat fără cartonaș galben la Hamburg.

Pușcaș este la a doua suspendare din campania de calificare la CM 2022, după ce a văzut cartonașul roșu în meciul tur cu Armenia, scor 2-3. În total, el are 24 de meciuri la echipa națională, pentru care a înscris 8 goluri.

Reclamă

România – Armenia, „finala” pentru Mondial

FRF a anunțat, sâmbătă, că s-au deschis și casele de bilete de la stadionul Steaua. Până acum, s-au vândut deja 10.000 de bilete, online.

Numărul maxim de suporteri admiși pe stadion este 15.000, 50% din capacitate, din cauza restricțiilor. Fanii care vor să-și ia bilet de la stadion au timp sâmbătă, până la ora 20:00, și luni, până la ora 21:45. Accesul este permis doar celor vaccinați sau care au trecut prin boală.

Tot sâmbătă, FRF a anunțat că România va evolua împotriva Armeniei în echipamentul de bază: tricou galben, șort alb, jambiere galbene.

Reclamă 4 / 0/3

După rezultatele din ultima etapă, Germania este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 18 puncte
2. Macedonia de Nord 12 puncte
3. Armenia 12 puncte
4. România 10 puncte
5. Islanda 5 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Recomandări
  • Probleme pentru Mirel Rădoi
  • Un titular din meciul cu Germania a părăsit lotul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și