Închide meniul

România bate în Islanda şi speră la Mondiale! Cum arată grupa României şi ce meciuri mai au de jucat tricolorii lui Mirel Rădoi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 23:38

România bate în Islanda şi speră la Mondiale! Cum arată grupa României şi ce meciuri mai au de jucat tricolorii lui Mirel Rădoi

Reacția lui Mirel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Profimediaimages

  • România păstrează şanse pentru Mondiale
  • România, victorie care ne menţine în cărţi pentru Mondiale

Dennis Man şi Nicuşor Stanciu ne fac să visăm din nou la Mondiale. Cei doi au marcat pentru victoria nesperată pentru România în Islanda, cu scorul de 2-0. Au fost puncte vitale pentru tricolori care încă mai speră la calificarea la Mondialul din Qatar, după un început ezitant de campanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România speră la Mondiale

Deşi am început prost preliminariile, cu înfrângeri în faţa Germaniei şi Armeniei, încă mai sperăm la calificare. Urmează două meciuri cruciale pentru elevii lui Mirel Rădoi, cu Liechtenstein duminică, de la ora 21.45, pe propriul teren şi miercuri de la aceeaşi oră, în faţa Macedoniei de Nord.

Apoi, în octombrie ne deplasăm în Germania şi avem de luat o revanşă acasă în faţa Armeniei. În noiembrie închidem campania cu două meciuri. Jucăm acasă returul cu Islanda şi terminăm grupa cu o deplasare facilă în Liechtenstein.

Reclamă

În celelalte meciuri ale serii din grupa noastră Germania a obţinut o victorie scurtă în Liechtenstein, 2-0, în timp ce Macedonia de Nord şi Armenia au terminat la egalitate, 0-0.

Ca urmare a acestor rezultate, România s-a apropiat de locul 3 ocupat de Macedonia de Nord la un singur punct după patru etape disputate din aceste preliminarii. Lider al grupei e surprinzătoarea Armenia cu 10 puncte, iar Germania e pe locul al doilea cu 9 puncte după patru meciuri disputate.

Reclamă

Clasamentul grupei J

1.Armenia 10 pct

2. Germania 9 pct

3. Macedonia de Nord 7 pct

Reclamă 4 / 0/3

4. România 6 pct.

5. Islanda 3 pct

6. Liechtenstein 0 pct

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”