Închide meniul
EXCLUSIV

România – Belarus LIVE TEXT | Adrian Porumboiu îi vede favoriți pe „tricolori”: „Ăia, săracii, sunt împachetați!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 20:03

România – Belarus LIVE TEXT | Adrian Porumboiu îi vede favoriți pe tricolori”: Ăia, săracii, sunt împachetați!”

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională

Naționala României / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Adrian Porumboiu îi vede favoriți pe „tricolori”! România o va întâlni pe reprezentativa Belarusului, marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”, în etapa a doua din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu nu se teme de naționala Belarusului, considerând că „tricolorii” vor avea un meci facil.

România – Belarus LIVE TEXT | Adrian Porumboiu îi vede favoriți pe „tricolori”

Adrian Porumboiu a vorbit și despre faptul că naționala Belarusului ar putea fi eliminată din fotbalul european, din cauza legăturilor pe Belarus care le-ar avea cu Rusia.

„Ăia, săracii, sunt împachetați. Ce să mai… Așteaptă și sancțiunile care nu au nicio legătură… Să-i sancționezi pentru că au un conducător care nu știu ce face… Sportul e sport. Sunt împotriva… La fel și cu Rusia, că e stat terorist. Lasă-i să joace fotbal.

De parcă jucătorii sunt teroriști. Jucătorii își văd de treaba lor, au cariere, au familii și ei acasă. De ce să le îngrădești un drept pe care îl au? Nu sunt de acord cu treaba asta. De ce să excluzi echipa? Încurcă cu ceva fotbalul deciziile politice într-o țară sau alta?

Reclamă

Sportul trebuie să meargă mai departe. Eu nu cred că vreun fotbalist e terorist sau că umblă cu bombe pe sub chiloți și, vezi Doamne, nu trebuie să joace. E o meserie! Sportul trebuie lăsat în pace. E o părere. N-am eu treabă cu politica sau cu războiul. Cu războiul, am o treabă, pentru că mor prea mulți oameni și n-ar trebui să moară. Oamenii cu cap ar trebui să se așeze la masă și să discute treburi acolo”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

România a învins-o pe Andorra

În prima etapă din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Meciul a putut fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În următoarea patidă, „tricolorii” o vor întâlni, acasă, pe Belarus. Partida este programată marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și