Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu a ales lotul pentru România – Belarus. Care sunt „tricolorii” care nu au prins foaia de joc

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 13:34

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu a ales lotul pentru România – Belarus. Care sunt tricolorii” care nu au prins foaia de joc

Edi Iordănescu a ales lotul pentru România - Belarus

Fotbaliștii României / Profimedia

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu a ales lotul pentru România – Belarus. „Tricolorii” încearcă să obțină a doua victorie în preliminariile EURO 2024, după debutul cu dreptul din Andorra, acolo unde au câștigat, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Belarus poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, diseară de la ora 21:45. Cu o victorie, naționala României va fi sigură de locul secund în grupă. Dacă Israel va reuși să o încurce pe Elveția, atunci putem spera chiar la primul loc.

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu a ales lotul pentru România – Belarus. Care sunt „tricolorii” care nu au prins foaia de joc

În cursul zilei de marți, pe site-ul celor de la UEFA a apărut lotul de 23 de jucători pe care l-a ales Edi Iordănescu. Selecționerul României a decis să nu se bazeze pe Ionuț Nedelcearu, Adrian Șut și Marius Ștefănescu. Ultimii doi au fost ăsați în afara efectivului și la meciul cu Andorra.

Iată cum arată lotul României pentru meciul din această seară cu Belarus:

Portari: Florin Niță, Ionuț Radu, Horațiu Moldovan
Fundași: Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Cristian Manea, Adrian Rus, Raul Opruț, Andrei Burcă
Mijlocași: Tudor Băluță, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Marus Marin, Răzvan Marin, Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu, Deian Sorescu
Atacanți: Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Dobre, Florin Tănase, Dennis Man

Reclamă

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și