Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu, trei schimbări în primul „11”! Niciun jucător de la FCSB printre titulari

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 20:59 / Actualizat: 28 martie 2023, 22:26

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu, trei schimbări în primul 11”! Niciun jucător de la FCSB printre titulari

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu, trei schimbări în primul „11”

Edi Iordănescu / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu a făcut trei schimbări în primul „11”, pentru meciul România – Belarus! „Tricolorii” o vor întâlni astăzi, de la ora 21:45, pe reprezentativa Belarusului, în etapa a doua din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Față de echipa trimisă în meciul cu Andorra, câștigată de România cu 2-0, selecționerul Edi Iordănescu a efectuat trei schimbări. Mai exact, au fost scoși Andrei Rațiu, Deian Sorescu și Darius Olaru și au fost introduși Cristi Manea, Raul Opruț și Tudor Băluță.

România – Belarus LIVE TEXT | Edi Iordănescu, trei schimbări în primul „11”

În echipa de start de la meciul cu Belarus, România nu are niciun jucător de la FCSB, spre deosebire de partida cu Andorra, unde roș-albaștrii i-au avut ca „reprezentanți” pe Deian Sorescu și Darius Olaru.

Echipele de start de la România – Belarus:

România: I. Radu – Cr. Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R.Marin, T. Băluță, N.Stanciu – Moruțan, Alibec, Man
Rezerve: Fl. Niță, Moldovan, Cicâldău, Rus, L.Munteanu, Olaru, M. Marin, Dobre, Fl. Tănase, Oct.Popescu, Sorescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Reclamă

Belarus: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski
Rezerve: Makavchik, Kudravets, Stepanov, Shvetsov, Polyakov, Shauchenka, Bacharou, Yuzepchuk, Kaplenko, Grechikho, Klimovich, Marozau
Selecționer: Georgi Kondratjev

Extremele României joacă în Serie B

Extremele României din meciul cu Belarus sunt Dennis Man și Olimpiu Moruțan, aceleași ca în partida cu Andorra. Ambii jucători evoluează în Serie B – Man la Parma și Moruțan la Pisa.

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă de Serie B pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Reclamă 4 / 0/3

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Reclamă

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și