Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Giovanni Becali, declarație tranșantă despre echipa națională: „Vorbesc mai mult de familie, decât de fotbalul pe care l-au jucat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 18:32 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:47

România – Belarus LIVE TEXT | Giovanni Becali, declarație tranșantă despre echipa națională: Vorbesc mai mult de familie, decât de fotbalul pe care l-au jucat!”

Giovanni Becali a dezvăluit numele singurului român remarcat de scouteri la EURO U21 2023

Giovanni Becali l-a felicitat pe Ştefan Târnovanu / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Giovanni Becali a avut o declarație tranșantă despre echipa națională! În a doua etapă din preliminariile EURO 2024, România o va întâlni, acasă, pe reprezentativa Belarusiei. Meciul este programat marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali speră ca naționala României să aibă parte de susținerea unui număr mare de suporteri, la meciul cu Belarus.

România – Belarus LIVE TEXT | Giovanni Becali, declarație tranșantă despre echipa națională

Fostul impresar de fotbaliști s-a declarat deranjat de faptul că cei de la națională vorbesc prea mult despre „familia” pe care au creat-o.

„Sper să vină cel puțin 40 de mii la meciul cu Belarus. Apoi avem două luni de play-off, de campionat și apoi ne vom reuni din nou pentru meciurile grele (n.r. cu Elveția și Kosovo, în iunie) . Sunt dueluri decisive, importante, care ne vor deschide drumul spre o calificare.

Cei de la națională vorbesc mai mult de această familie pe care zic ei că au creat-o, decât de fotbalul pe care l-au jucat. Dacă mai dădeam două goluri cu Andorra, eu cred că toată lumea era mulțumită”, a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a mai spus Marius Șumudică.

România a învins-o pe Andorra

În prima etapă din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Meciul a putut fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În următoarea patidă, „tricolorii” o vor întâlni, acasă, pe Belarus. Partida este programată marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
  • România – Belarus LIVE TEXT | Giovanni Becali, declarație tranșantă despre echipa națională
  • 70 de ani are Giovanni Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și