Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 22:54

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor

România - Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe "tricolori"! Ce jucători a remarcat: "Asta e calitatea lor"

Domenico Tedesco, în timpul meciului Belgia - Slovacia, la EURO 2024 / Profimedia

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”, înaintea meciului de la EURO 2024. În etapa a doua a fazei grupelor, România va întâlni Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria entuziasmantă cu Ucraina, scor 3-0, în timp ce Belgia a trăit o adevărată deziluzie cu Slovacia, când a pierdut cu 1-0.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

Domenico Tedesco a declarat că nu se teme de România înaintea meciului direct de la EURO 2024, dar respectă selecţionata lui Edi Iordănescu. Stanciu şi Drăguş, jucători care au evoluat în Belgia, se numără printre remarcaţii lui Tedesco. Nici Dennis Man nu a trecut neobservat.

De asemenea, Tedesco a apreciat modul în care România se apără şi a declarat că rezultatul cu Ucraina a fost impresionant:

„Nu ne este teamă de România pentru că ar fi o greşeală. Respectăm România, dar nu ne temem. Pe Stanciu îl știm de la Anderlecht, pe Drăguș de la Standard, iar jucătorul de pe dreapta, Man, are o viteză deosebită. Am văzut 8 meciuri ale României și victoria de acasă cu Elveția a fost impresionantă.

Reclamă
Reclamă 4

România știe să sufere, are o defensivă solidă care încasează puține goluri și știe să profite la fazele fixe. Stanciu are calitate și poate să pună în valoare jucătorii din careu la fazele fixe. Asta e calitatea României, știe să se apere. Uneori e nevoie de un singur gol. 3-0 cu Ucraina este un rezultat impresionant”, a declarat Domenico Tedesco, selecţionerul Belgiei, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin a făcut declaraţii înainte de partida cu Belgia de la EURO 2024. România – Belgia se dispută sâmbătă, de la ora 22:00. Partida e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fundaşul naţionalei a transmis că el şi colegii săi din apărare vor face tot posibilul pentru a-i opri pe Lukaku, De Bruyne şi pe ceilalţi jucători din atacul Belgiei.

Reclamă

„(n.r: E o presiune pe tine şi pe băieţi să obţineţi calificarea?) Presiunea am simţit-o de la începutul preliminariilor.

Am jucat mereu cu presiune, nu există să nu joci cu presiune atunci când eşti la echipa naţională. Cu siguranţă, la fel cum a fost cu calificarea la Campionatul European, cu această victorie am ridicat ştacheta, iar oamenii se aşteaptă în continuare la o prestaţie foarte bună şi, de ce nu, o victorie.

Noi suntem încrezători, cum am spus. Avem încredere în mijloacele noastre, că putem face o partidă foarte bună”, a declarat Radu Drăguşin.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și