Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 16:51

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun! Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

România – Belgia, la EURO 2024 | Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

Marius Marin / Captură FRF.TV

România – Belgia, la EURO 2024 | Marius Marin a avut un val de laude pentru Edi Iordănescu! Jucătorul echipei naționale a dezvăluit că selecționerul este cel mai bine pregătit antrenor cu care a lucrat până acum şi a subliniat că acesta are un mare merit în calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria uriașă cu Ucraina, scor 3-0, moralul tricolorilor este ridicat, înaintea partidei cu Belgia. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

„Selecţionerul este cel mai bine pregătit antrenor pe care l-am avut până acum. Pentru că este obsedat de tot ce se întâmplă în fotbal, de antrenamente, de analiză, de adversari şi am văzut toţi că nu a greşit niciodată. Cel puţin în calificări am văzut că tot ceea ce ne-a spus a avut dreptate. Şi cred că are un foarte mare merit în calificarea echipei naţionale. A avut încredere în noi din prima zi”, a spus Marin, citat de agerpres.ro.

„Drumul până la turneul final a fost unul lung, am muncit zi de zi pentru a ajunge aici cu naţionala. Şi pot să spun că este cea mai mare mândrie pentru mine, cea mai mare experienţă, pentru că la un astfel de turneu final te întâlneşti cu cele mai bune echipe din Europa şi, bineînţeles, cu cei mai buni jucători. Acum trebuie să confirmăm ca echipă, pentru că individual nu putem face nimic. Pentru că degeaba eşti tu bine la nivel individual dacă echipa nu iese din grupă”, a precizat mijlocaşul.

Marius Marin a dat probe la Wurzburg

Marius Marin se pregăteşte cu echipa naţională în cantonamentul din Germania la Wurzburg, pe acelaşi teren pe care în urmă cu 10 ani susţinea probe de joc timp de o lună. Atunci, el avea 16 neîmpliniţi.

Reclamă
Reclamă 4

„Am venit aici să dau probe, echipa din Wurzburg era în Liga a III-a atunci. Mi s-a oferit locul în echipă, dar atunci clubul avea o politică diferită, adică trebuia să şi lucrez. Şi am decis cu familia mea să mă întorc în ţară, pentru că visul meu era să joc fotbal, nu să lucrez. Şi uite că a trecut atâta timp şi mă regăsesc tot aici, dar cu echipa naţională. E un pas foarte mare pentru mine. Mă uit în spate şi văd tot parcursul meu şi toată munca depusă de mine şi familia mea şi am numai amintiri şi momente de bucurie”, a explicat mijlocaşul.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

Reclamă

România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și