Închide meniul

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2024, 17:40

Reclamă
România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii, meci colosal la EURO 2024

România - Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au marcat! "Tricolorii", meci colosal! Nebunie totală la Munchen

Profimedia

România – Ucraina 3-0, partida din prima rundă a Grupei E de la EURO 2024, a fost una istorică pentru tricolori. România a făcut un meci uriaş la EURO 2024 şi a demolat Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a deschis scorul în prima repriză cu un şut fabulos. Tricolorii s-au dezlănţuit în repriza a doua când au mai marcat de două ori. Prin Răzvan Marin, cu un şut perfect de la 20 de metri, şi prin Denis Drăguş.

România – Ucraina 3-0. Victorie uriaşă pentru România

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Victorie uriaşă a României! Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat pentru o victorie istorică a României.

Min. 86: Schimbare la România! Nicolae Stanciu ieşit de pe teren şi a intrat Racoviţan.

Min. 75: Schimbări la România! Au ieşit Drăguş şi Marius Marin, au intrat Rus şi Puşcaş.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 73: Un fan a intrat român a intrat pe teren, dar a fost evacuat de stewarzi.

Min. 62: Schimbări la România! Au ieşit Dennis Man şi Florinel Coman, au intrat Ianis Hagi şi Mihăilă!

Min. 60: Autorul celui de-al treilea gol, Denis Drăguş s-a accidentat după ce a alunecat. Din fericire, atacantul României a putut continua meciul.

Reclamă

Min. 57: România – Ucraina 3-0. Tricolorii fac spectacol la EURO 2024! România e dezlănţuită!

Min. 50: Goool, România! Răzvan Marin a marcat cu un şut de senzaţie de la 20 de metri! „Tricolorii” fac spectacol la EURO 2024!

Min. 46: Ocazie România! Florinel Coman a tras la colţul lung, puţin pe lângă poarta lui Lunin.

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45+2: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! România conduce la pauză după o primă repriză fabuloasă.

Min. 40: Bară România! Stanciu a fost la un pas să dea un gol direct din corner! Căpitanul României este dezlănţuit!

Min. 39: Ocazie România! Dennis Man a tras fantastic, dar şutul deviat a trecut de puţin pe lângă poartă.

Min. 35: Emoţii pentru România! Mudryk a centrat, dar Drăguşin a respins în corner!

Min. 30: România – Ucraina 1-0. Stanciu a marcat cu un şut fabulos de la 20 de metri, direct în vinclu. Cel mai frumos gol de la EURO 2024.

Min. 29: Centrare a lui Răzvan Marin, dar Lunin a reţinut fără probleme. România începe

Min. 27: Acţiune superbă a României! Dennis Man a intrat în careu, dar mingea a fost respinsă în corner.

Min. 23: Edi Iordănescu şi-a pus mâinile în cap şi a lovit nervos partea de sus a băncii de rezerve la faza în care Raţiu a greşit centrarea.

Min. 22: Ocazie Ucraina! Dovbyk a tras peste poartă de la 20 de metri.

Min. 8: Primul şut pe poartă i-a aparţinut României! Florinel Coman a tras de la 25 de metri, dar Lunin a prins balonul.

Update: Momente copleşitoare în momentul intonării imnului României. „Tricolorii” au cântat alături de zecile de mii de români „Desteaptă-te Române!”

Min. 1: România, debut la EURO cu Ucraina.

Update 14:45; Echipele de start

România (4-3-3): Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea

Selecționer: Edward Iordănescu

Ucraina (4-2-3-1): Lunin – Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko – Stepanenko, Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko

Absent: Mykolenko (accidentat)

Selecționer: Serghei Rebrov

Update 14:20: Străzile din Munchen sunt colorate în galben, înainte de România – Ucraina!

Update 14:00: Jucătorii au plecat de la hotel spre stadion.

Update 13:30: Imagini superbe de pe străzile din Munchen! Suporterii români dau recital, înaintea meciului cu Ucraina!

Update 12:25: Ucraina a făcut o gafă uriaşă înaintea meciului cu România. Detalii AICI.

Update 10:26: UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024. Detalii AICI!

Update, 9:50: Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024. Detalii, AICI!

Update, 08:30: Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024. Detalii AICI.

Update, luni, 08:00: Cum va arăta echipa României pentru meciul cu Ucraina. Detalii AICI.

Update, duminică, 22.55: Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen, AICI!

Update, duminică, 22.00: Imagini de la ultimul antrenament al României, înaintea meciului cu Ucraina! Detalii AICI.

Update, duminică, 21.35: Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024. Detalii AICI.

Update, duminică, 19.35: Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024. Detalii AICI.

Update, duminică, 19.30: Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”. Declaraţiile AICI.

Update, duminică, 18.30: România, România!” Fanii tricolori au dat recital pe străzile din Munchen! Detalii AICI.

Conferinţa de presă a lui Edi Iordănescu:

Conferinţa de presă a lui Nicolae Stanciu:

România a fost repartizată în Grupa E, la EURO 2024, iar pe lângă Ucraina, „tricolorii” se vor mai înfrunta cu Belgia şi cu Slovacia.

Din informaţiile AS.ro, echipa de start a lui Edi Iordănescu pentru duelul cu Ucraina va fi următoarea:

România se va duela pentru a şasea oară cu Ucraina, însă pentru prima dată într-un meci oficial. „Tricolorii” au pierdut trei din cele cinci meciuri disputate până în prezent, iar pe celelalte două le-au câştigat.

Echipa naţională a înregistrat cel mai bun parcurs la EURO în 2000. La momentul respectiv, România era învinsă de Italia, în sferturile turneului final. Tot atunci, la EURO 2000, „tricolorii” au obţinut şi singura victorie din istorie la un Campionat European, 3-2 cu Anglia, în grupe.

România se află la a şasea participare la un Campionat European. De cealaltă parte, Ucraina a ajuns la al patrulea turneu final european consecutiv, iar cea mai bună performanţă a fost obţinută la ediţia din 2021, atunci când pierdea în sferturi cu Anglia.

Duelul dintre România şi Ucraina se va disputa la Munchen, pe arena celor de la Bayern, şi sunt aşteptaţi zeci de mii de fani români. Aceştia au luat deja cu asalt oraşul, cu o zi înainte de meci. Stadionul va fi plin la ora de start a partidei, toate cele 70.000 de bilete fiind vândute.

Echipele probabile:

Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina

Edi Iordănescu a transmis un mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale a prefațat partida cu selecționata din Ucraina.

Se apropie debutul nostru la un turneu final, resimţit asta cu multă bucurie şi cu multă emoţie. E un moment pe care l-am dorit atât de mult şi care ne-a lipsit, pe care l-am creat şi-l merităm. Este şi o presiune foarte mare, dar venită dintr-o dorinţă imensă de a repreznta aşa cum trebuie ţara.

Ne dorim, asta o spun cu toată convingerea, ca mâine şi pe tot parcursul turneului final să facem ca românii să se regăsească în echipa naţională, să-i reprezinte echipa naţională. Mâine pornim încrezători, cu entuziasm şi marcaţi de foarte multă responsabilitate.

(N.r. Ce mesaj transmite suporterilor) Înainte de orice, am simţit deja foarte multă căldură din partea fanilor. Eu îmi doresc ca prin tot ce facem la acest turneu final să dăm un nou început fotbalului românesc. Suporterilor români le promit ce le-am mai promis şi în alte rânduri. Acest grup va da totul. Indiferent de momentele prin care trecem, întâlnim cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, echipa va da totul, se va pune în luptă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom avea o poziţie foarte serioasă, avem calea noastră”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ucraina.

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024

A apărut reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024. Mijlocaşul de 31 de ani anunţă că nu el este principalul atu al naţionalei României, care se pregăteşte să debuteze la turneul final din Germania.

„Pentru mine, înseamnă totul, de fiecare dată când îmbrac tricoul echipei naţionale. Să pot să-mi reprezint ţara la două turnee finale, e ceva unic. Cu siguranţă am vorbit, şi eu şi Denis, care a fost şi în 2016, am încercat să le transmitem ce va fi aici, ce înseamnă un turneu final, nu se compară cu nimic. Toată lumea e pregătită şi cred că mâine toţi băieţi ştiu la ce să se aştepte.

Nu-l cunosc pe domnul Rebrov, dar am avut nişte discuţii în trecut, din această cauză m-a menţionat. Nu sunt eu principalul pericol pentru ei. Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul. Tot ce-mi doresc este ca mâine să fim noi fericiţi, ei mai puţin„, a declarat Nicolae Stanciu la conferinţa de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și