Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iunie 2024, 10:46

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet!

Suporterii naţionalei, la un meci / Profimedia Images

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln, pentru meciul naţionalei, fără bilet. Un bilet la partida România – Belgia a ajuns să se vândă cu sume exorbitante pe piaţa neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vând două bilete la categoria 2” sau „Cine are nevoie de bilete la meci să-mi scrie în privat” sunt doar câteva dintre anunţurile care au apărut pe reţelele sociale.

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

Potrivit gsp.ro, deşi un bilet la meciul România – Belgia de la EURO 2024 costa pe site-ul UEFA începând cu 30 de euro, el a ajuns să se vândă şi de la 300 de euro în plus! Astfel, de 10 ori mai mult decât costa iniţial.

Dacă un bilet la peluză se vinde cu 300 de euro, unul de categoria a 2-a se vinde cu 900 de euro. Un bilet în nivelul superior al arenei din Koln costă între 500 şi 700 de euro.

Nu este de recomandat să cumpăraţi bilete de la necunoscuţi! Toate biletele de acces sunt valabile printr-o aplicaţie UEFA.

Reclamă
Reclamă 4

Fără aplicaţia UEFA instalată, accesul pe stadion nu este permis! Nu există bilete tipărite și nu se acceptă la intrarea pe stadion print-screen-uri cu codurile QR din aplicație.

Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, a vorbit despre duelul cu Belgia de la Campionatul European.

A fost ușor de gestionat euforia pentru că ne-am construit un mod de lucru, avem un anumit climat, avem băieți de caracter, cu echilibru și profesioniști. Și avem modul nostru de a face lucrurile.

Reclamă

Era normal să avem o euforie, dar după meci am ajuns la hotel, am cinat și ne-am odihnit. Ne-am recuperat fizic și mental, a fost un consum mare, și apoi a urmat procesul de pregătire, care a mers așa cum ne-am dorit.

Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru sport și pentru alte domenii.

După primul joc mi s-a părut că românii s-au alăturat din nou echipei naționale, că acest rezultat a adunat poporul, am simțit încredere, unitate, speranță și bucurie. Asta ne motivează.

„Intrăm în teren cu gândul de a câștiga meciul”

Suntem gata să dăm ce avem mai bun, acest grup dă totul. Asta îmi doresc și pentru jocul cu Belgia. Suntem pregătiți pentru orice, dar intrăm în teren cu gândul de a câștiga meciul și de a da totul. Sperăm ca la final să fim fericiți. Dacă vom fi calificați, vom putea gestiona mai bine și meciul cu Slovacia. Dar să o luăm pas cu pas.

Ne studiem foarte bine adversarul. Dacă suntem aici, înseamnă că am făcut-o bine până acum. Am studiat Belgia, am studiat-o în campania de calificare, dar și înainte de campanie pentru a vedea schimbările. Am studiat foarte bine și jocul cu Slovacia. Orice jucător poate face diferența. Trebuie să fim eficienți, pragmatici și echilibrați.

Ne dorim calificarea, vrem să ieșim din grupă. O luăm pas cu pas. Dacă un punct ne va fi suficient, e binevenit. Dar vrem să scoatem cât mai mult, chiar dacă suntem conștienți de valoarea adversarului.

„Vorbim de o provocare la un nivel superior. E echipa de pe locul 3 mondial”

(n.r.: despre diferenţa dintre Belgia şi Ucraina) Nu îmi place să fac comparații între echipe. Mâine vorbim de o nouă provocare, la un nivel superior, dacă ținem cont de context. E echipa de pe locul 3 mondial, dar care are mare nevoie de puncte. E o provocare, dar asta ne doream. Asta îți oferă EURO, adversari tari.

Mâine trebuie să ne ridicăm, să fim exacți, eficienți și să propunem fotbalul pe care îl putem juca. Entuziasm, încredere și energie bună avem. Eu le-am transmis jucătorilor un mesaj de echilibru.

Eu am condamnat de-a lungul timpului stările astea diametral opuse. Trebuie să ai mereu echilibru și să crezi mereu în drumul tău. Noi am crezut mereu în munca noastră. Procesul e la fel de important ca rezultatul. Dacă procesul e unul corect, vine și rezultatul. Lumea analizează doar rezultatul, dar în spate e multă muncă. Mă bucur de un grup foarte bun, care mă ajută foarte mult.

Cu siguranță trebuie să avem o strategie, sunt factori pe care nu-i poți influența. Am avut o zi în plus de odihnă, față de ce aveam în preliminarii. Veți vedea mâine ce schimbări vor fi, multe nu vor fi pentru că am avut destul timp pentru a ne recupera”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și