Închide meniul

România – Elveția LIVE VIDEO | Miza uriașă a meciului de pe Arena Națională, transmis de Antena 1 și în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 1:38

Reclamă
România – Elveția LIVE VIDEO | Miza uriașă a meciului de pe Arena Națională, transmis de Antena 1 și în AntenaPLAY

România - Elveția LIVE VIDEO | Miza uriașă a meciului de pe Arena Națională

Bucuria jucătorilor României, după calificarea la EURO 2024 / Profimedia Images

România – Elveția LIVE VIDEO. Miza meciului de pe Arena Națională dintre România și Elveția rămâne una uriașă, chiar dacă tricolorii au obținut deja calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urna în care ne vom afla la tragerea la sorți de pe 2 decembrie de la Hamburg depinde de duelul transmis de Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, de la 21:45, care ne găsește pe primul loc în Grupa I din preliminarii.

România – Elveția LIVE VIDEO | Miza uriașă a meciului

După primele nouă meciuri disputate, România e pe primul loc în Grupa I și, dacă nu va pierde meciul cu Elveția, va fi în urna a doua la tragerea la sorți, ocolind echipe bine cotate ale Europei, precum Turcia, Danemarca sau Ungaria.

Dacă ne va învinge Elveția, vom ajunge în urna a patra și vom avea parte de o grupă mai grea. Dacă vor avea însă ghinion la tragerea la sorți, tricolorii pot prinde o ”grupă a morții” și din urna 2, cu Franța, Olanda și Elveția.

Cum arată urnele în acest moment

Urna 1

Reclamă

Urna 2

Urna 3

Urna 4

Reclamă 4 / 0/3
  • Cehia
  • Slovacia
  • Elveția
  • Câștigoarea play-off A
  • Câștigoarea play-off B
  • Câștigoarea play-off C

România, a șasea calificare la EURO

România a mai fost prezentă la cinci turnee finale europene, în 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016, dar nu se poate lăuda cu performanțe notabile, cea mai mare fiind sfertul de finală din 2000 cu Italia (0-2).

Atunci am obținut și singura noastră victorie, 3-2 cu Anglia, care ne-a adus o calificare dramatică, dintr-o adevărată grupă a ”morții”, din care au mai făcut parte Portugalia și Germania. România și Portugalia au trecut atunci mai departe.

Ultima prezență a tricolorilor la EURO a fost în 2016, atunci când am obținut doar un egal, 1-1, cu Elveția. Ai noștri ar fi putut ieși din grupe, dacă ar fi învins Albania, la Lyon, în ultimul meci. Nu a fost cazul, jucătorii României fiind învinși după golul lui Armando Sadiku.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și