Închide meniul

România – Elveţia LIVE VIDEO | Nicuşor Bancu: „Vrem să terminăm grupa neînvinşi” / Marius Marin: „Multă lume nu se baza pe noi”

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2023, 13:30

Reclamă
România – Elveţia LIVE VIDEO | Nicuşor Bancu: „Vrem să terminăm grupa neînvinşi / Marius Marin: „Multă lume nu se baza pe noi

România - Elveţia LIVE VIDEO | Nicuşor Bancu: "Ne dorim să terminăm grupa neînvinşi" / Marius Marin: "Multă lume nu se baza pe noi"

Jucătorii naţionalei României, la o conferinţă de presă - Antena Sport

România – Elveţia LIVE VIDEO | Jucătorii naţionalei României au vorbit despre meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Nicuşor Bancu, Marius Marin şi Florinel Coman nu se gândesc decât la o victorie contra elveţienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un vis devenit realitate. Cred că nu toată lumea se gândea la începutul campaniei. Ne bucurăm că am reuşit calificarea înainte de meciul cu Elveţia. Nu există motivaţie mai mare decât să joci pentru România şi să dai totul pe teren. Cu siguranţă, toţi jucătorii suntem 100% pentru acest meci şi ne dorim să terminăm grupa neînvinşi”, a spus Bancu, la conferinţa de presă.

România – Elveţia LIVE VIDEO | Nicuşor Bancu: „Ne dorim să terminăm grupa neînvinşi” / Marius Marin: „Multă lume nu se baza pe noi”

„Multă lume nu se baza pe noi, venind cu un istoric, după 8 ani de zile fără calificări, era normal. Ne-am strâns toţi ca o familie. Am tras toţi în aceeaşi direcţie. Toţi ne doream o calificare”, a spus Marius Marin.

„Şi pentru noi este interzis egalul, mergem doar cu gândul de a câştiga meciul cu Elveţia. Avem stadionul plin, oamenii care ne susţin, nu avem motive să mergem la egal. Mergem cu gândul să luăm cele 3 puncte”, a spus şi Florinel Coman.

Anghel Iordănescu aşteaptă o calificare la CM 2026 de la naţionala Românie

Anghel Iordănescu aşteaptă o calificare la CM 2026 de la naţionala României, ţinând cont că generaţia care va merge la EURO 2024 are o medie de vârstă numai bună pentru performanţă.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă la preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, ce vor avea loc în 2025, Edi Iordănescu se va mai afla pe banca tricolorilor. După meciul cu Elveţia, Edi va purta discuţii cu FRF.

”Cu siguranță că această calificare ne-a adus o certitudine, o convingere tot mai mare în ei. Vor face un meci foarte bun cu Elveția acasă. Ca să se formeze un grup ai nevoie de succesuri.

Bucuria lor, fericirea lor. Toți muncesc pentru a câștiga. De la meci la meci s-a văzut. Alergau împreună când marcau goluri. Ne dau încredere. Mai au multe de arătat din punctul meu de vedere. E o medie bună a echipei, 24-25 de ani. Mai au de arătat 6-7-8 ani de fotbal”, a spus „Generalul”, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și