Închide meniul

România – Georgia 1-2 | Oficialii de la FRF au văzut alt meci. „Puteam să obţinem victoria uşor, am avut ocazii”. Ce ne aşteaptă în Anglia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 9:08

România – Georgia 1-2 | Oficialii de la FRF au văzut alt meci. „Puteam să obţinem victoria uşor, am avut ocazii. Ce ne aşteaptă în Anglia

Deian Sorescu a debutat la echipa națională într-un meci cu Georgia

Hepta

„Puteam să obţinem victoria uşor, am avut ocazii, a fost un gest al lui Tase (n.r. – Florin Tănase) ce ne-a dus la degringoladă. Georgia este o echipă periculoasă. Poate că şi băieţii au luat-o un pic mai uşor, din punct de vedere psihologic. Sunt dezamăgiri, dar mă gândesc doar la toamnă, acolo sunt răspunsurile reale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Georgia 1-2 | Oficialii de la FRF au văzut alt meci

Accident cu Armenia, cu Georgia, trebuie să ne trezim, probabil că în Anglia vom fi mai conectaţi la joc, acolo ne va fi frică, aici nu ne-a fost. Au fost momente de joc bune, dar şi proaste, ne-au surprins cu viteza, cu agresivitatea, cu tehnica, trebuie să fim circumspecţi în continuare. Sunt meciuri amicale, dar şi ele fac partea din viaţa unei echipe.

Momentele mari la români au fost victoriile din meciurile amicale. Aşteptăm să facem treaba asta. Nu cred că putem reproşa selecţia, au lipsit Man, Mihăilă. Mă dezamăgeşte rezultatul. Dacă eram mai atenţi nu se întâmpla asta. Mirel trebuie să-i capaciteze să fie mult mai atenţi, mai concentraţi”, a spus Stoichiţă.

România – Georgia 1-2 | Răzvan Burleanu îi cere socoteală lui Rădoi

Răzvan Burleanu şi-a găsit cu greu cuvintele după un nou rezultat ruşinos al echipei naţionale. România a fost umilită de Georgia, scor 1-2. „A fost o seară nereuşită. Nu putem să vorbim de o criză. Ne îngrijorează. Mirel Rădoi şi staff-ul avea ca obiectiv să regăsim jucători pe care să îi folosim din toamnă.

Nici pentru jucători nu e deloc uşor, mai ales că ne doream să câştigăm. Avem această vară să pregătim campania din toamnă. Nu este locul după un meci să fac comentarii despre meci. Asta e realitatea. Avem în continuare această speranţă. Ne-am fi dorit la un parcurs mai bun”, a declarat Răzvan Burleanu, după România – Georgia 1-2.

Reclamă
Citește și:

Naţionala lui Mirel Rădoi a picat primul examen al verii. România a pierdut partida amicală cu Georgia, scor 1-2.

Mikautadze, minutul 61, şi Aburjania, minutul 71, au marcat pentru georgieni. Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 78. În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar. Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan. Meciul a fost arbitrat de grecul Tasos Sidiropoulos.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România – Georgia 1-2
  • Reacţia lui Mihai Stoichiţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și