Închide meniul

România – Georgia 1-2 | Cosmin Olăroiu sare în apărarea lui Mirel Rădoi după o nouă umilinţă: „Are nevoie de susţinere şi încredere!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iunie 2021, 0:04

România – Georgia 1-2 | Cosmin Olăroiu sare în apărarea lui Mirel Rădoi după o nouă umilinţă: „Are nevoie de susţinere şi încredere!

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu este antrenorul celor de la Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu sare în apărarea lui Mirel Rădoi după o nouă umilinţă. „Oli” l-a protejat pe bunul său prieten şi a anunţat că acesta are nevoie de încredere deplină din partea tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu sare în apărarea lui Mirel Rădoi: „Totul e negativ la noi în societate!

„Nu cred că trebuie să judecăm după rezultat. Altul era rezultatul dacă reuşeam să înscriem din penalty. Rădoi ştie ce vrea să impună la echipa naţională. Mirel are nevoie de susţinere şi încredere. Totul e negativ la noi în societate. Nu ne convine nimic. Nu e nimic care să mă surprindă.

E foarte mult de muncă dacă vrem la mondial. Dacă ajungem acolo, s-ar datora şansei la momentul acesta. Nu ştiu dacă e o criză profundă. Sunt oameni în măsură să critice. A juca pentru România înseamnă foarte mult”, a declarat Cosmin Olăroiu, după România – Georgia 1-2.

Vine Cosmin Olăroiu la FCSB? Gigi Becali nu a stat pe gânduri
Profimediaimages
Citește și:

România – Georgia 1-2 | Naţionala lui Mirel Rădoi e în „moarte clinică”! Încă o înfrângere ruşinoasă pentru „tricolori”

Naţionala lui Mirel Rădoi a picat primul examen al verii. România a pierdut partida amicală cu Georgia, scor 1-2.

Mikautadze, minutul 61, şi Aburjania, minutul 71, au marcat pentru georgieni. Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 78. În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar.

Reclamă

Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan. Meciul a fost arbitrat de grecul Tasos Sidiropoulos.

În primul “11” tricolor s-au aflat trei debutanţi: Vlad, Sorescu şi Olaru.

Duminică, naţionala României va mai disputa o partidă amicală, cu Anglia, la Middlesbrough.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și