Închide meniul

România – Grecia 0-1 | Adrian Rus, după ce a dat-o în bară pe Stadionul Steaua: „Îmi doream trei puncte!”. Ce a spus despre Edi Iordănescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 22:27

România – Grecia 0-1 | Adrian Rus, după ce a dat-o în bară pe Stadionul Steaua: „Îmi doream trei puncte!. Ce a spus despre Edi Iordănescu

Adrian Rus, titularizat de Edi Iordănescu în România - Grecia 0-1

Profimedia

România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în meciul care a consemnat debutul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei. Singura reuşită a partidei amicale, care s-a disputat pe Stadionul Steaua, a fost marcată de Bouchalakis, în minutul 39. Oaspeţii din Ghencea au avut şi un gol anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să ia startul în Liga Naţiunilor, tricolorii mai au programat un meci test, cu Israel. Confruntarea de la Netanya va avea loc marţi, de la 20:45, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Rus, prima reacţie după România – Grecia 0-1

Îmi doream să începem cu dreptul, cu trei puncte. Până la urmă acesta este rezultatul. În prima repriză mi se pare că am fost puţin timoraţi, parcă ne era teamă să jucăm. Dar în a doua repriză am făcut un joc bun. Trebuie să ridic capul şi să continui. Cu Israel, dacă mai am o şansă, trebuie să o dau în poartă (n.r. despre bara din meciul cu Grecia).

Reclamă

Îi mulţumesc selecţionerului pentru că are încredere în mine. Din prima săptămână m-a sunat. Îmi pare bine şi sper să îi ofer şi eu încredere în apărare. Nu am sunat pe nimeni pentru că am aflat la şedinţa tehnică (n.r. când a aflat că e titular). Pe părinţi, pe soţie… îi voi anunţa data viitoare.

E greu să poată schimba foarte multe în 2-3 zile noul selecţioner. E un început de drum şi sper să avem rezultate în continuare.

Reclamă

Sper să îl ajutăm să-l depăşească pe Anghel Iordănescu. Eu aveam un vis să ajung la naţională, de departe, de la Satu Mare, şi îi mulţumesc lui Dumnezeu„, a declarat Adrian Rus, la PRO X.

Octavian Popescu şi Radu Drăguşin au debutat la echipa națională

Octavian Popescu a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță. Puștiul de 19 ani are parte de debutul la națională chiar la prima acțiune la care a fost convocat.

Octavian Popescu, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea. Peluza Sud a reacționat vehement la fiecare atingere de balon a puștiului de 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a transmis înaintea partidei că are de gând să îi ofere mai multe minute în teren lui Octavian Popescu. Puștiul de la FCSB a declarase că se așteaptă să joace măcar 10 minute.

Cu două minute înainte de final, pe teren şi-a făcut apariţia şi Radu Drăguşin. Jucătorul împrumutat de Juventus la Salernitana a debutat şi el la prima prezentativă.

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”