Închide meniul

România – Grecia 0-1 | „Avem de muncă!” Edi Iordănescu, încrezător după debutul ratat la echipa națională

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 22:51 / Actualizat: 25 martie 2024, 19:17

România – Grecia 0-1 | „Avem de muncă! Edi Iordănescu, încrezător după debutul ratat la echipa națională

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Hepta

  • România – Grecia 0-1
  • Reacția lui Edi Iordănescu

România – Grecia 0-1 | Edi Iordănescu a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea. Noul selecționer e totuși optimist în privința viitorului. Edi a răgușit încă de la prima partidă pe banca tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Voca mea e deja de două trei zile așa, încerc să o gestionez. A fost frig. M-am implicat în antrenamente cât am putut de bine. Ne-a întrebat de situația noastră, avem multe probleme, mi-e frică să nu agraveze. Patru sunt izolați. Rațiu azi nu a făcut antrenament cu echipa. Așteptăm, ne-am și testat, așteptăm să primit testele. Nu speram la primul joc să se întâmple așa ceva.

România – Grecia 0-1 | Edi Iordănescu, încrezător după debutul ratat la echipa națională

În primul rând, e un test foarte util. Programul ne-a dat peste cap procesul de pregătire. Îmi doream un test cu o echipă de nivelul Greciei. Apreciez nivelul Greciei. Sigur, ne-am dorit un rezultat bun. Au fost lucruri care n-au funcționat. Pentru mine a fost un test util. Sunt suficiente concluzii. Prima, avem cu adevărat de muncă.

Reclamă

Nu am intrat cu tonsulul potrivit. Am intrat și cu puțin trac. Am creat situații când am accelerat. Am avut și ocazia lui Mitriță. Au fost anumite discuții la pauză. Am încercat să-i stimulez, repriza a doua a fost mai apropiată de ceea ce ne dorim. Cu puțină șansă puteam să marcăm și să luăm un rezultat pozitiv astăzi.

Banca, cei care au intrat, au făcut-o destul de bine. Am încredere în grupul ăsta, eu sunt cel care i-a adus aici. Cu acest joc, cu meciul din Israel, o să tragem linie și o să avem o anumită analiză. Sper să producem rezultate.

Reclamă

Și pentru mine e un moment special. Sunt extrem de stabil din punct de vedere al încrederii, al entuziasmnului. Am 12 ani în spate de meserie. Trebuie să fiu analitic și realist. Am încredere în jucători.

Dacă sunt lucruri negative, sunt. Încercăm să le corectăm. Sper ca atunci când începem jocurile oficiale să arătăm mai bine”, a spus Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

România – Grecia 0-1

Meciul a început cu un moment halucinant. România a încasat gol cu câlcâiul de la Grecia în minutul 22. La o centrare venită din partea stângă, Georgios Giakoumakis a reluat cu călcâiul în plasa porții lui Niță.

Reclamă 4 / 0/3

Grecii s-au bucurat după gol, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au grăbit să ducă balonul la jumătatea terenului ca să reia jocul. Timp de un minut și jumătate, tot stadionul a crezut că Grecia a deschis scorul. Brusc, arbitrii partidei s-au răzgândit și, deși nu există sistem VAR la arena din Ghencea, au anulat golul lui Giakoumakis.

Câteva minute mai târziu, grecii au înscris din nou, iar reușita a fost validată. Bouchalakis a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare a lui Rota.

În repriza a doua, România a trecut pe lângă gol la ocazia lui Rus din minutul 70. Fundașul cu origini maghiare trimis balonul în bară cu o lovitură de cap.

Tot în partea a doua, Edi Iordănescu le-a oferit debutul la echipa națională lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin. Tavi, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea.

S-a terminat 0-1, iar Edi Iordănescu a devenit primul selecționer din ultimii 55 de ani care debutează cu un eșec pe teren propriu. Tricolorii au ocazia să-și ia revanșa în duelul cu Israel, în deplasare, programat marți, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi