Închide meniul

România – Grecia 0-1 | Cornel Dinu a făcut praf selecția lui Edi Iordănesu. „Niște trotinete!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 martie 2022, 10:23

România – Grecia 0-1 | Cornel Dinu a făcut praf selecția lui Edi Iordănesu. „Niște trotinete!

Cornel Dinu, dezamăgit după România - Grecia 0-1

Hepta

Edi Iordănescu a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea. Cornel Dinu s-a enervat pe unii jucători convocați de noul selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu e de părere că George Pușcaș, Alex Maxim, Alex Mitrița și Mihai Bordeianu nu meritau sa fie chemați la echipa națională de Edi Iordănescu.

România – Grecia 0-1 | Cornel Dinu a făcut praf selecția lui Edi Iordănesu

„O echipă începută greșit! Au intrat jucătorii care, după părerea mea, trebuiau să joace de la început. Tănase în locul lui Puşcaş… nu ştiu de ce l-au selecţionat pe Puşcaş! N-a contat sub nicio formă, n-au contat nici Maxim, Mitriţă. Nu îmi inchipui de ce a jucat Bordeianu în această seară!

Edi Iordănescu a înlocuit nişte ‘trotinete’ cu jucători cu motoare, care au capacitate. Tănase, Ivan, și Popescu trebuiau să joace de la început”, a spus Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Reclamă

Ciprian Marica, reacţie vehementă după România – Grecia 0-1

Marica a criticat doi jucători titularizaţi de Edi Iordănescu. George Puşcaş şi Răzvan Marin sunt internaţionalii care au fost luaţi în colimator ca urmare a evoluţiei din Ghencea.

Din păcate aceleaşi sincope, suferim în continuare la echipa naţională şi nu e o problemă că am pierdut. Pentru moral era important să nu pierdem pentru că avem un nou antrenor şi venim după o pauză. Păcat că am pierdut.

Aș începe de la atacant. George Pușcaș… foarte puțin în această seară de la el, n-a ținut de minge, n-a fost în joc, a și primit puține baloane. Și apărarea suferă din cauza atacului. Când adversarul te presează, ai nevoie de atacanți care să țină de minge. Lucrul ăsta nu se întâmplă la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Mă uitam și la Răzvan Marin. E de 4 ani în Italia și vedem că arată la fel ca acum 4 ani. Lewandowski şi Chivu s-au transformat fizic după transferuri la echipe mai mari. Noi pierdem duelurile 1 la 1, asta e problema echipei naționale„, a declarat Ciprian Marica, la PRO X.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • România – Grecia 0-1
  • Cornel Dinu a făcut praf selecția lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și