Închide meniul

România – Grecia 0-1 | Mircea Lucescu, prima reacție după debutul lui Edi Iordănescu. Ce a spus „Il Luce” despre atmosfera din Ghencea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 martie 2022, 11:19

România – Grecia 0-1 | Mircea Lucescu, prima reacție după debutul lui Edi Iordănescu. Ce a spus „Il Luce despre atmosfera din Ghencea

Mircea Lucescu, anunț despre ajutorul primit de la Volodimir Zelenski

Hepta

Edi Iordănescu a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea. Mircea Lucescu a recunoscut că tricolorii au făcut un joc slab în prima repriză, dar a lăudat schimbările făcute de noul selecționer în partea secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a urmărit meciul de debut al lui Edi Iordănescu pe banca României alături de tatăl noului selecționer, Anghel Iordănescu. Cele două legende ale fotbalului românesc au stat împreună în tribunele din Ghencea.

România – Grecia 0-1 | Mircea Lucescu, prima reacție după debutul lui Edi Iordănescu

„E de abia primul meci. Au fost combinații la cornere. Puțină precipitare, teamă, dar e un prim meci. Nu se pot trage concluzii imediat după acest joc. Atmosfera senzațională, stadion senzațional. Presiunea publicului nu poate fi decât pozitivă cu timpul. În momentul când s-au făcut niște schimbări, s-a schimbat ritmul jocului, altă culoare a jocului, altă agresivitate”, a spus Mircea Lucescu, la PRO X.

Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Mircea Lucescu a fost selecționerul României în perioada 1981 – 1986. „Il Luce” a mers cu naționala la EURO 1984, unde a pierdut la limită cu Portugalia și Germania, scor 0-1 și 1-2, și a remizat cu Spania, scor 1-1.

Reclamă

Mircea Lucescu nu revine în fotbalul românesc

Il Luce” a fost la Baza Berceni împreună cu Gigi Becali, iar zvonurile legate de FCSB nu au întârziat să apară. Răzvan Lucescu este ferm convins că tatăl său nu se va mai întoarce în fotbalul românesc.

Antrenorul de 76 de ani trece prin momente grele, după izbucnirea războiului din Ucraina. Mircea Lucescu era antrenorul lui Dinamo Kiev înainte ca Vladimir Putin să înceapă invazia.

(n.r. Îl vedeţi înapoi în fotbalul românesc pe Mircea Lucescu?) Nu îl văd revenind. Nu-l văd revenind în fobalul românesc. Nu ştiu dacă acum, peste un an sau peste 10… dacă se va întoarce în fotbal, habar nu am să răspund la această întrebare. Dar în fotbalul românesc nu!

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că în continuare sunt momente grele. E totuşi antrenorul lui Dinamo Kiev, e clubul reprezentativ în Ucraina, care este în război. Are băieţi acolo care sunt în mijlocul războiului. Emoţional e foarte complicat pentru el”, a declarat Răzvan Lucescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • România – Grecia 0-1
  • Mircea Lucescu, prima reacție după debutul lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și