Închide meniul

România – Grecia 0-1 | „Nu am avut somn gândindu-mă la asta!” Vlad Chiricheș nu poate uita coșmarul ratării barajului pentru CM 2022. Ce a spus despre viitorul cu Edi Iordănescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 22:35

România – Grecia 0-1 | „Nu am avut somn gândindu-mă la asta! Vlad Chiricheș nu poate uita coșmarul ratării barajului pentru CM 2022. Ce a spus despre viitorul cu Edi Iordănescu

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Edi Iordănescu a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea. Vlad Chiricheș, căpitanul tricolorilor, încă nu poate să treacă pentru amărăciunea rătării calificării la barajul pentru CM 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a terminat pe locul al treilea în grupa de calificări la CM 2022 și a rămas acasă. La baraj a mers Macedonia de Nord, care a eliminat-o pe campioana europeană Italia și va juca finala pentru Mondial cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Vlad Chiricheș: „”Nu am avut somn gândidu-mă că am fi putut să fim noi în locul Macedoniei!”

„E un nou început. Idei noi, jucători noi. Sperăm ca în viitoarele meciuri să vină și victoriile. Cred că suntem jucători care suntem de mult timp la echipa națională. Mister vrea să creeze un ax puternic, cu jucători cu experiență, sperăm să-i iasă. Și eu, aseară, vă zic că nu am avut somn gândindu-mă că am fi putut să fim noi în locul Macedoniei. Ne-a lipsit un gram de șansă.

E clar că Edi a venit cu idei noi, dar trebuie să fim deschiși la ceea ce ne prezintă. Să luăm ceea ce ne transmite și să aplicăm în teren.

Nu e vorba de botez, mă bucur că Tavi a debutat, a intrat foarte bine. M-am simțit foarte bine pe Ghencea, mă simt acasă. Spiritul ăla din Ghencea s-a păstrat, chiar dacă e un stadion nou. Mă bucur să fiu în zona asta. Calificarea ne-o dorim cu toții, eu zic că vom realiza asta”, a spus Vlad Chiricheș, potrivit sport.ro.

Reclamă

România – Grecia 0-1

Meciul a început cu un moment halucinant. România a încasat gol cu câlcâiul de la Grecia în minutul 22. La o centrare venită din partea stângă, Georgios Giakoumakis a reluat cu călcâiul în plasa porții lui Niță.

Grecii s-au bucurat după gol, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au grăbit să ducă balonul la jumătatea terenului ca să reia jocul. Timp de un minut și jumătate, tot stadionul a crezut că Grecia a deschis scorul. Brusc, arbitrii partidei s-au răzgândit și, deși nu există sistem VAR la arena din Ghencea, au anulat golul lui Giakoumakis.

Câteva minute mai târziu, grecii au înscris din nou, iar reușita a fost validată. Bouchalakis a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare a lui Rota.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, România a trecut pe lângă gol la ocazia lui Rus din minutul 70. Fundașul cu origini maghiare trimis balonul în bară cu o lovitură de cap.

Tot în partea a doua, Edi Iordănescu le-a oferit debutul la echipa națională lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin. Tavi, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea.

S-a terminat 0-1, iar Edi Iordănescu a devenit primul selecționer din ultimii 55 de ani care debutează cu un eșec pe teren propriu. Tricolorii au ocazia să-și ia revanșa în duelul cu Israel, în deplasare, programat marți, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și