Închide meniul

România – Grecia. Care este cel mai bine acoperit post de la națională? Edi Iordănescu n-a stat deloc pe gânduri. Ce a răspuns selecționerul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 17:15 / Actualizat: 24 martie 2022, 19:28

România – Grecia. Care este cel mai bine acoperit post de la națională? Edi Iordănescu n-a stat deloc pe gânduri. Ce a răspuns selecționerul

Edi Iordănescu, înainte de România - Grecia

Hepta

Edi Iordănescu se pregătește pentru debutul pe banca naționalei României. Înaintea meciului amical cu Grecia, de mâine seară, selecționerul a fost întrebat care consideră că este postul cel mai bine acoperit din cadrul primei reprezentative, în clipa de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este cel mai bine acoperit post de la națională? Răspunsul lui Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia

Iordănescu Jr. nu a stat mult pe gânduri:

“Postul de selecționer este cel mai bine acoperit. Am convocat jucători în care am mare încredere. Încercăm să îi ajutăm, pentru că acum avem șansa asta.

E important ca oricare jucător care vine să aducă spirit, valoare… dar cea mai mare valoare este cea din suflet. Sunt jucători care vin din campionate importante.”, a declarat Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia.

Edi Iordănescu vrea să debuteze cu o victorie la echipa națională

Edi Iordănescu va debuta pe banca naţionalei României în amicalul cu Grecia, meci ce se va disputa pe stadionul Steaua. Acesta este un loc special pentru Edi Iordănescu, având în vedere că tatăl său a fost unul dintre cei mai mari jucători şi antrenori din istoria Stelei.

Reclamă

Patru zile mai târziu, „tricolorii” se vor deplasa în Israel pentru o altă partidă de pregătire.

”Este un joc pe care îl aşteptăm cu entuziasm. Ne interesează să pregătim acest, în condiţiile în care ne aşteptăm la un joc cu dificultate. Întâlnim un adversar bine organizat. Are jucători cu valoare, cu calitate. Sunt câteva borne care ne-au atras atenţia… au făcut un egal în Spania, o înfrângere acasă cu Spania, la limită. Suntem în gardă din toate punctele de vedere.

Oricine poate să devină titular care arată valoare, mentalitate competitivă. Perspectivele sunt deschise şi celor doi. Sunt jucători foarte tinere pe care dorim să îi vedem şi pe teren. Sunt şi alţi jucători tineri pe care îi avem sub privirile noastre.”, a declarat selecționerul naționalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu Jr, mesaj pentru suporterii români: „Știu că cer mult, poate imposibil…”

„Aşteptă toţi suporterii să vină alături de echipa naţională. Fac un apel, acum din timp că e mai bine, să vină alături de noi. Ştiu că cer mult, poate imposibil, să vină necondiţionat… pentru că ştiu cât de mare nevoie au jucătorii de ei. Va fi un sentiment de emoţie pozitivă pentru o parte din copilăria mea a fost în Ghencea.

Selecţia nu o fac ca să nu supăr pe cineva. O fac pe seama unui studiu clar, e o strategie pe care o pregătim pentru fiecare meci. Sunt jucători care ne lipsesc, sunt alţii pe care îi avem sub observaţie. Porţile sunt deschise pentru orice jucător. Cei care sunt supăraţie, e bine că sunt supăraţi, înseamnă că îşi doresc. Important cum îşi manifestă această supărare, sunt atent şi la asta”, a mai spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și