Închide meniul

România – Grecia | Ce i-a transmis Mihai Stoichiţă lui Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca naţionalei: „Asta să vedem!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 19:16

România – Grecia | Ce i-a transmis Mihai Stoichiţă lui Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca naţionalei: „Asta să vedem!

Mihai Stoichiță are aşteptări mari de la amicalul România - Grecia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România – Grecia. Edi Iordănescu este în faţa primului meci pe banca naţionalei noastre. Va debuta chiar pe stadionul Ghencea, cel pe care are amintiri emoţionante. Selecţionerul tricolorilor are programate două amicale înaintea partidelor oficiale din Nations League, care vor putea fi urmărite pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a anunţat că rezultatul obţinut în această seară va conta pentru Edi Iordănescu, chiar dacă este vorba doar de un meci test. Directorul tehnic al FRF a anunţat ce îşi doreşte să vadă de la noul antrenor al primei reprezentative.

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Grecia

Am vorbit cu Edi astăzi. E primul lui meci, e miză mare. Începutul de drum sper să ne dea speranţe pentru competiţiile oficiale următoare. Am înţeles că a fost obligat să improvizeze din cauza problemelor medicale. Sunt jucători importanţi care lipsesc: Man, Manea, Alibec şi Bancu.

Reclamă

De la Man aşteptăm foarte mult în momentele astea, trebuie să confirme la echipa naţională. Sperăm că Edi se descurcă bine în seara asta, cu sistemul de joc pregătit.

Să vedem consolidarea muncii făcută de predecesorii lui (n.r. ce aşteptări are de la Edi Iordănescu). Sunt jucători care au participat la acţiunile trecute, au acum mai multă experienţă şi se poate vedea în rezultate. Rezultatul este foarte important acum!

Reclamă

Eu vreau să revenim să devenim competitivi ca rezultate. Foarte, foarte stăpân pe el este Edi, din ce am discutat cu el. Fără să fie zdruncinat sau temător că îi lipsesc anumiţi jucători. Trebuie să folosească toate resursele pe care le are la dispoziţie în acest moment. E un băiat foarte riguros, are nişte analişti foarte buni.

E un meci foarte interesant cu Grecia. Important e să vedem unde suntem acum. Când joci cu astfel de echipe poţi să îţi evaluezi foarte bine momentul în care te afli„, a declarat Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”