Închide meniul

România – Grecia. Probleme pentru Edi Iordănescu! 3 jucători au lipsit de la ultimul antrenament. Ce se întâmplă în cantonamentul “tricolorilor”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 20:41

România – Grecia. Probleme pentru Edi Iordănescu! 3 jucători au lipsit de la ultimul antrenament. Ce se întâmplă în cantonamentul “tricolorilor”

România - Grecia. 3 jucători au lipsit de la ultimul antrenament.

frf.ro

România – Grecia. Cristi Manea, Dennis Man și Nicușor Bancu sunt răciți și nu au participat la ultimul antrenament condus de Edi Iordănescu

România și Grecia se vor duela mâine seară, pe Ghencea, într-un meci amical. Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe 3 jucători la ultimul antrenament de la Mogoșoaia. Este vorba despre Dennis Man (Parma), Cristi Manea (CFR Cluj) și Nicușor Bancu (Universitatea Craiova).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei 3 internaționali sunt răciți și au avut simptome de febră, motiv pentru care selecționerul i-a lăsat să se odihnească. Per total, 8 jucători sunt incerți din cauza unei viroze din cantonamentul „tricolorilor”.

8 jucători ai naționalei României sunt răciți, înaintea meciului cu Grecia

Andrei Ivan, Vlad Chiricheș, Adrian Rus, Radu Drăgușin și Mihai Bordeianu sunt ceilalți fotbaliști răciți, potrivit gsp.ro. Cei 8 au efectuat un test pentru Covid-19, iar rezultatele au ieșit negative.

În acest context, Edi Iordănescu l-a convocat de urgență pe Deian Sorescu.

„În contextul în care unii tricolori au simptomatologie de viroză respiratorie staff-ul tricolorilor a decis convocarea lui Deian Sorescu, înainte de România-Grecia și pentru pregătirea partidei cu Israel (29 martie).”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Reclamă

Care este cel mai bine acoperit post de la națională? Ce a spus Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia

Înaintea meciului amical cu Grecia, de mâine seară, selecționerul a fost întrebat care consideră că este postul cel mai bine acoperit din cadrul primei reprezentative, în clipa de față.

Iordănescu Jr. nu a stat mult pe gânduri:

“Postul de selecționer este cel mai bine acoperit. Am convocat jucători în care am mare încredere. Încercăm să îi ajutăm, pentru că acum avem șansa asta.

Reclamă 4 / 0/3

E important ca oricare jucător care vine să aducă spirit, valoare… dar cea mai mare valoare este cea din suflet. Sunt jucători care vin din campionate importante.”, a declarat Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia.

 

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și